Bikkel in het logo van AC

Circuitdag 

Het eerste evenement dat Against Cancer ooit organiseerde, was de Circuitdag op het TT circuit in Assen in 2005. Sindsdien heeft deze speciale dag ieder jaar plaatsgevonden. Against Cancer organiseert de Circuitdag exclusief voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker.

Er worden op deze dag zoveel activiteiten georganiseerd dat de dag soms te kort is om aan alles mee te kunnen doen: scheuren in een Maserati of Ferrari; met echte coureurs op het TT-circuit in Assen racen; achterop de motor het Circuit verkennen; over het nabijgelegen militaire terrein crossen in een tankwagen of Dakartruck; een helikoptervlucht maken; in een politieboot varen; vissen; zelf een kart besturen; spelletjes georganiseerd door de Politie, Brandweer en ANWB.

Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen: zweven in de draaimolen, lol trappen in het springkussen, het gezicht laten schminken, trapauto’s besturen of interactieve spelletjes doen. Voor de dames is er zelfs een speciale Women City, waar ze hun nagels en make-up kunnen laten verzorgen.

Kortom, tijdens de Circuitdag op het TT circuit in Assen is meer dan genoeg plezier te beleven voor het hele gezin!

Klik hier om als gezin in te schrijven voor de volgende editie op 14 augustus 2024!