Update 06-08-2020: Inschrijving gesloten

Aanmelden om als gezin de Against Cancer in Concert bij te wonen

Helaas hebben we als stichting de Circuitdag van 2020 en vele evenementen door de Corona uitbraak noodgedwongen moeten annuleren. Dit was voor ons een hele moeilijke beslissing en daarom zijn we heel snel aan het denken gegaan om jullie deze zomer op een veilige manier toch een hele leuke dag te mogen bezorgen!
In het prachtige openluchttheater Cabrio, in Soest, organiseren wij in samenwerking met de KNMV “Against Cancer in Concert”.

Het Concert

Het is de perfecte activiteit om deze zomer op een veilige manier er toch even uit te gaan met het hele gezin! Alles shows zijn volledig “coronaproof’ georganiseerd. Deze concerten zijn gratis en exclusief voor gezinnen met een kind getroffen door kanker. Echt een unieke kans om bij een intiem concert aanwezig te zijn!

 

Tijdens deze show zullen jullie kunnen genieten van 1,5 uur aan top muziek! Maar liefst 4 concerten worden er exclusief voor onze gezinnen gegeven door Nederlands meest gerenommeerde band, DRI3MAN. Samen met onder andere Berget Lewis, Charly Luske en Kimberly Maasdamme zullen ze jullie een top show geven!

De ras muzikanten van DRI3MAN zijn niet alleen vrienden, ook begeleiden ze nagenoeg alle grote artiesten van Nederland. Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Gordon, Metropool Orkest, 3J’s, Ten Sharp, Edwin Evers Band, Jan Smit en ga zo maar door.

Against Cancer in Concert zal plaats vinden in een ontzettend bijzondere omgeving namelijk openluchttheater Cabrio in Soest. Anderhalf uur genieten van mooie muziek en gastoptredens. Verder zijn er uiteraard kleine hapjes en drankjes en jullie vriend Bikkel is ook weer van de partij! Sommige personen zijn voor jullie als gezin erg belangrijk. Daarom mogen jullie opa’s, oma’s, tantes en ooms die een stapje extra voor jullie doen ook mee vragen, dus geef ook hun op bij het aanmelden!

Bevestigingen van de aanmeldingen worden verstuurd in het weekend startend op vrijdag 31 juli als de aanmelding correct verwerkt is. Je ontvangt dan je golden ticket!

The golden rules
Tijdens het concert zullen de maatregelen van het RIVM aangehouden worden. Zo moet de 1,5 meter afstand gehanteerd worden. Er lopen voldoende vrijwilligers op het terrein om jullie te assisteren om bijvoorbeeld gemakkelijk naar jullie plaatsen te komen. Bekijk de golden rules onder aan de pagina voor de belangrijkste zaken.


Door u aan te melden geeft u ons toestemming om uw gegevens te verwerken conform ons privacy- en cookiebeleid