Aanmelden voor vrijwilligersavond voor Against Cancer in Concert

Corona heeft dit jaar een enorme impact gehad op ons leven. Als stichting hebben wij de Circuitdag van 2020, de vakantiereizen en vele evenementen door de Corona uitbraak noodgedwongen moeten annuleren. Ook voor jullie als vrijwilligers van onze stichting heeft dit een behoorlijke impact gehad. Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie inzet voor de gezinnen en kinderen die zo getroffen worden door deze vreselijke ziekte. Als stichting wilden wij toch iets voor de gezinnen organiseren en ook jullie bedanken voor de fantastische inzet. Een leuk uitje met eventueel partner op een veilige manier conform de maatregelen van het RIVM!

In het prachtige openluchttheater Cabrio, in Soest, organiseren wij in samenwerking met onze partner KNMV “Against Cancer in Concert”.

Deze concerten zijn gratis en exclusief voor gezinnen en vrijwilligers van Against Cacner. In totaal worden 4 concerten gegeven waarvan de 2 vroege avond voorstelling primair gereserveerd zijn voor de gezinnen en vrijwilligers van Against Cacner. Echt een unieke kans om bij een intiem concert aanwezig te zijn! Er kan ingetekend worden op twee blokken en er is in totaal plek voor 500 personen, dit is inclusief eventuele partners / huishouden dus wees er snel bij!

Mocht je echt niet kunnen op deze tijden, mail dan even naar de stichting (Vrijwilligerscoördinator) om te kijken of we je bij de show later nog zouden kunnen inplannen.

 

Tijdens deze show zullen jullie kunnen genieten van 1,5 uur aan top muziek! Maar liefst 4 concerten worden er exclusief voor onze gezinnen gegeven door Nederlands meest gerenommeerde band, DRI3MAN. Samen met onder andere Berget Lewis, Kimberly Maasdamme en Charly Luske zullen ze jullie een top show geven!

De ras muzikanten van DRI3MAN zijn niet alleen vrienden, ook begeleiden ze nagenoeg alle grote artiesten van Nederland. Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Gordon, Metropool Orkest, 3J’s, Ten Sharp, Edwin Evers Band, Jan Smit en ga zo maar door.

Against Cancer in Concert zal plaats vinden in een ontzettend bijzondere omgeving namelijk openluchttheater Cabrio in Soest. Anderhalf uur genieten van mooie muziek en gastoptredens. Verder zijn er uiteraard kleine hapjes en drankjes!

Bevestigingen van de aanmeldingen worden verstuurd in het weekend startend op vrijdag 31 juli als de aanmelding correct verwerkt is. Je ontvangt dan je golden ticket!


Door u aan te melden geeft u ons toestemming om uw gegevens te verwerken conform ons privacy- en cookiebeleid