Samenwerking met raceteams

BAMotorsportsafe_image.php BA-Motorsport is al enkele jaren actief in de autorensport en dan met name in de WestfieldCup. Ba-Motorsport is met ingang van 2013 officieel partner van Against Cancer en zet zich actief in voor Against Cancer door het werven van fondsen. Daarnaast is BA-Motorsport betrokken bij evenementen en voert het diverse activiteiten uit om de naamsbekendheid van Against Cancer te vergroten
 Chronoresizer-nl94786474322cb82 Chrono Racing is een wedstrijdorganisatie die zich op een professioneel, sportief, eerlijk en uitdagend niveau bezighoudt met de gemotoriseerde sport.
logo-5 Kartcentrum Lelystad is een kartteam wat zowel Nationaal als Internationaal mee strijdt voor de podiumplaatsen.
MCK-logo MCK Racing is een motorraceteam dat bestaat uit familieleden en meerijdt met endurance-wedstrijden. MCK ontvangt gezinnen tijdens endurance-wedstrijden en zamelt geld in voor Against Cancer.
 logo Nijkamp Autocross was voorheen zelf deelnemer aan autocross wedstrijden. Nijkamp heeft als doel de naamsbekendheid van Against Cancer te vergroten en binnen de autocross sponsoren te werven voor de Stichting. Ook wordt gekeken of het mogelijk is gezinnen te ontvangen tijdens autocross wedstrijden.
255044_445320592195092_2061951252_n NIWA Racing rijdt mee met de ONK Supersport 600 en ontvangt gezinnen in hun pitbox tijdens de ONK- Races. Daarnaast zamelt het team geld in voor Against Cancer.
GROEP OVD Groep Rallyteam neemt deel aan een mix van nationale en internationale rally’s waarbij het accent op wedstrijden in België ligt. OVD Groep Rally sponsort Against Cancer sinds 2013 en nodigt ook gezinnen uit om een keer een rally bij te komen wonen.

 

Samenwerking met stichtingen/verenigingen

CliniClowns-Logo1 Clini Clowns vindt dat kinderen met een ziekte of handicap onder alle omstandigheden moeten kunnen blijven spelen. Gewoon weer even kind kunnen zijn. Clini Clowns en Against Cancer werken samen door actief elkaars evenementen te promoten.
Logo_post_voor_kanjers Post voor Kanjers tovert een glimlach op het gezicht van kanjers die een ernstige ziekte hebben. Iedereen kan zich aanmelden om post te versturen naar deze kanjers. Het is niet alleen erg leuk post te krijgen, het is ook een enorme steun voor het kind en de familie. Natuurlijk kunt u ook een ernstig kind aanmelden voor post.
 logo_sbbvk SBBvK staat voor Stichting Beeldgestuurde Behandelingen van Kanker. Een Stichting die is opgericht door Wilt Komrij en zijn partner Martha Wieling. Wilt is zelf kankerpatiënt vanaf 2007 en is in die 3 jaar tegen enorme muren opgelopen in ons kleine landje. De Stichting geeft kankerpatiënten inzicht in andere behandelmethoden dan die normaal volgens een procedures worden gegeven.
VOKK (VOKK), De Vereniging ‘Ouders, Kinderen en Kanker’ is een belangenvereniging van gezinnen met een kind met kanker. De missie van de VOKK is het steunen en begeleiden van gezinnen met een kind met kanker in alle fasen en het bevorderen van optimale zorg voor kind en gezin. De kerntaken van de VOKK zijn voorlichting, persoonlijke contacten, belangenbehartiging, individuele dienstverlening en kwaliteitstoetsing.
1239472_733632136653800_658714587_n (1) (Sailing Kids), Stichting Sailing Kids biedt chronisch zieke kinderen en jong volwassenen en hun familieleden of vrienden de mogelijkheid een geheel verzorgde vakantie te vieren aan boord van een zeilend charterschip.
De veelal intensieve zorg en aandacht voor het zieke kind heeft ook grote invloed op het dagelijkse leven van de overige gezinsleden en vrienden.
Logo Villa Pardoes (Villa Pardoes), Villa Pardoes biedt middels een aantal vakantiehuisjes in een sprookjesachtige omgeving kinderen die een ernstige chronisch of levensbedreigende ziekte hebben de mogelijkheid te genieten van een korte vakantie. Against Cancer werkt samen met Villa Pardoes om kinderen weer even onbezorgd te laten genieten.