Project details

Project description

Daniël is in november 2013 op 9-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Daniël en zijn broertje Ruben hebben enorm genoten van de activiteiten van Against Cancer. Met name de Duitslandreis en de Circuitdag maakten grote indruk en gaven enorm veel energie. De familie Bakker vindt het fijn om iets terug te doen voor Against Cancer.

Begin 2013 begon Daniël met het schrijven van verhaaltjes, welke min of meer autobiografisch zijn. Met veel plezier, zowel voor hem als voor zijn klasgenootjes, las hij de verhalen voor in de klas. De Verhalen over egel zijn nu gebundeld met tekeningen gemaakt door klasgenootjes, nichtje, neefje en broertje Ruben. In het laatste verhaaltje gaat egel net als de Against Cancer reis met een busreis naar Phantasialand en Moviepark… De familie Bakker vindt het fijn om deze tastbare herinnering aan Daniël met velen te delen en heeft het boekje op de 1e sterfdag van Daniël (18/11) uitgereikt aan alle kinderen op school, bij de buitenschoolse opvang, familie, vrienden et cetera. De oplage zal naar verwachting tussen de 1.000 en 1.500 zijn.

De productiekosten van de boekjes worden door sponsoren gefinancierd. Wel vraagt de familie Bakker op een bijgevoegde boekenlegger een vrijwillige bijdrage voor één -van de vele- organisatie(s) met een warm hart voor zieke kinderen. Eén van hen is Stichting Against Cancer zodat ook andere zieke kinderen kunnen blijven genieten van de bijzondere activiteiten die wij organiseren.

Share the project

FacebookMore...