Schermtoernooi de BOSCH open

Heb je altijd een eens willen kijken bij Schermen? Dat kan nu! Op 25 maart organiseert Schermclub Den Bosch, de vereniging van onze ambassadrice Cheryl de Jong voor de eerste keer de BOSCH OPEN. Een internationaal schermtoernooi voor jong en oud.

Foto van Elke van Achterberg en DJ DVNCAN. Zij zullen BOSCH OPEN extra glans geven

Elke van Achterberg en DJ DVNCAN zullen BOSCH OPEN extra glans geven

In alle leeftijd categorieën zal er mee gedaan worden, van de kuikens tot en met de senioren! ( 7 tot 50 jaar) De dag zal beginnen met een warm welkom in de Maaspoort hal gevolgd door een meet-and-greet met Cheryl de Jong. Zij zal jullie alles vertellen over het schermen zodat jullie de hele dag naar de mooie partijen kunnen gaan kijken. Verder zullen er met leuke spelletjes gave prijzen te winnen zijn.  En topschermster Elke van Achterberg zal demonstraties rolstoel schermen geven.  DJ DVNCAN zal heel de dag aanwezig zijn met zijn dj-boot om de dag met goede muziek te omlijsten.

 

 

 

 

 

Een kort woordje van ambassadrice Cheryl de Jong

Een foto van ambassadrice Cheryl de Jong

Ambassadrice Cheryl de Jong

 

“Schermen is een hele leuke en dynamische sport. Er gebeurd heel veel tegelijkertijd en dat maakt het zo’n interessante sport om naar te kijken. Ik nodig jullie allemaal heel graag uit om op zaterdag 25 maart naar Den Bosch te komen om deze boeiende en vooral gave sport een keer echt mee te mogen maken! Ik hoop jullie allemaal te zien”

 

 

 

Wat                : Schermtoernooi de BOSCH open
Waar             : Maaspoort hal, Marathonloop 1, ’s-Hertogenbosch
Wanneer      : 25 maart 2017, 09:30/ 10:00 tot 17:00
#Gezinnen   : 5