Stockcar weekend, als VIP te gast bij Hendriks Motorsport

De doelstelling van de stichting Against Cancer is, gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker een dag te bezorgen zodat ze alles even kunnen vergeten. Tijdens de  VIP-dag geven we de gezinnen energie voor hun belangrijkste race: de race tegen kanker. En wat is dan leuker dan als VIP naar het Stockcar weekend op raceway Venray?

Zaterdag 29 april worden drie gezinnen uitgenodigd door het team van “Hendriks Motorsport” tijdens het Stockcar weekend. Raceway Venray heeft hiervoor exclusief 15 toegangskaarten beschikbaar gesteld.  Je kunt deze dag de geur van brandend rubber en het geluid van brullende V8 motoren ervaren. Op de ovals van Raceway Venray komt alles samen.

Op de grote oval sturen de coureurs hun bolides met ruim 200km/h over ‘Europa’s snelste 1/2 mile’. Close racing op hoge snelheid zorgt hier voor de nodige spanning en sensatie. Met veel respect racen deze ‘koningen van de oval’ tegen elkaar in een groot internationaal deelnemersveld. Er is echter één probleem: ze willen allemaal eerste worden….

Binnen in de 1/2 mile oval ligt een 1/4 mile oval. Op dit circuit razen ervaren coureurs met hun meer dan 600pk sterke Stockcars (fullcontact-klasse) of National Hotrods. Hoewel een crash vaak onvermijdelijk lijkt weten deze matadoren hun schitterende bolides vaak uit de problemen te houden en schotelen ze de bezoekers spannende wedstrijden voor.

Door de unieke ligging en slimme plaatsing van de tribunes kom je als toeschouwer niets te kort en overzie je het hele circuit. De beleving en spanning van de coureurs tijdens de wedstrijden, siddert door tot op het achterste plaatsje van de tribunes. En het mooie is, jij gaat het met jouw gezin allemaal van dichtbij meemaken vanaf de tribunes en je krijgt bij team “Hendriks Motorsport” ook een exclusief kijkje achter de schermen. En voor onze VIPS wordt natuurlijk goed gezorgd want we mogen op deze dag gebruik maken van de catering van team “Hendriks Motorsport”. Ook zullen ze zorgen dat jij als gast van “Team Hendriks” te herkennen bent! Schrijf je snel in met jouw gezin en mis dit spektakel niet!

Hendriks Motorsport

Raceway Venray

Tot 29 april!