Kart mee en help Against Cancer

Karting Against Cancer is een netwerkevent dat georganiseerd wordt door de enthousiaste ondernemers Mark Niemeijer (J&J Techniek), Maurice Kruse (Twinsense) en Ton Klaassens (SWB).

Het doel van het Kart event is naast een hele leuke race avond met karts, geld inzamelen voor stichting Against Cancer. Geld waarmee de stichting gezinnen, waarvan een kind is getroffen door kanker, helpt. Against Cancer organiseert evenementen waarmee de kinderen en hun gezinsleden een onvergetelijke dag wordt bezorgd, zoals de jaarlijkse Circuitdag op TT-circuit te Assen.

Karting Against Cancer is een raceavond waarmee je je met een (bedrijfs)team kunt inschrijven voor een 1-uurs race. Tijdens deze race zijn teamwork, communicatie en strategie belangrijke tools. Een team bestaat uit minimaal 3 personen. Het event vond voor de eerste keer plaats op donderdag 27-10-2016 bij Kartbaan Oldenzaal. In 2017 zal het event een vervolg krijgen.

Programma

De avond zal om 18:30 uur starten en bestaat uit een uitgebreide rijdersbriefing. Hierin wordt vooral aandacht besteed aan rijtips en veiligheid. Na de rijdersbriefing is er een training gevolgd door een kwalificatie heat. Als iedereen opgewarmd is zal in de 1-uurs race gestreden worden voor de “Karting Against Cancer Bokaal”!

De inschrijving kost €295,00 per team. Hierbij zijn inbegrepen: Ontvangst met koffie en krentewegge, een training, kwalificatie, de 1-uurs race en na afloop bittergarnituur en 8 consumpties per team.
Karting Against Cancer Oldenzaal vindt plaats op de Kartbaan in Oldenzaal, te vinden aan de Bornsedijk 86, 7576PG te Oldenzaal.

Met uw deelname aan het kartevent maakt u de evenementen voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker mogelijk en beloven wij u een mooie gezellige avond!

Ook zijn er nog diverse andere prijzen te winnen. Als bedrijf is het ook mogelijk om uw naam aan 1 van deze prijzen te verbinden. Je kan als bedrijf je naam verbinden aan een beker voor:
– De snelste race ronde
– De mooiste “race actie”
– De snelste dame
– De pechvogel van de dag

en dan ook nog enkele ludieke prijzen zoals:

– “De gouden collectebus” voor het team met de hoogste donatie
– “Het gouden visitekaartje” voor het team dat aan het einde van de avond het meeste visitekaartjes heeft verzameld

Wilt u uw naam geven aan 1 van deze prijzen? Geef dit dan aan bij de inschrijving en we nemen contact met u op.

Inschrijven

Zodra de datum waarop het event in 2017 plaats zal vinden bekend is, zal de inschrijving worden geopend.

Voor een overzicht van de teams die afgelopen keer deel namen aan het event; neem een kijkje op de volgende pagina.