Aanmelden om als gezin de 16e Circuitdag op 4 augustus 2021 bij te wonen

De Circuitdag van Against Cancer wordt al jaren exclusief georganiseerd voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. Die dag mag het hele gezin mee achterop snelle motoren, in luxe sportwagens of in enorme Dakar-trucks. Door Corona kon het in 2020 helaas niet plaatsvinden. Op woensdag 4 augustus gaan we weer voor een fantastische dag, want wat hebben we het gemist.

Op het TT-circuit is er die dag veel te doen: je kan zelf racen in een Fuori, spelletjes doen, er is politie, brandweer, defensie met diverse voertuigen, voor de kleintjes is er een draaimolen, springkussen etc. Er lopen die dag meer dan 250 vrijwilligers rond om iedereen te begeleiden. Er is voldoende eten en drinken voor iedereen. Onze doelstelling is om jullie als gezinnen een dag lang in de watten te leggen door er een echte feestdag van te maken. Kijk naar de video’s op http://www.youtube.com/NLAgainstCancer.

Uiteraard houden wij rekening met de, wellicht dan nog geldende maatregelen, en zullen zorgen voor een fijn en veilig feest voor iedereen.


Door u aan te melden geeft u ons toestemming om uw gegevens te verwerken conform ons privacy- en cookiebeleid