Informatie
Alle tekst, filmpjes en foto’s op de Against Cancer website mag u gebruiken. U hoeft dus niet vooraf toestemming aan ons te vragen. Wij stellen het zeer op prijs als u onze site als bron gebruikt. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij hieronder voor u een informatieselectie geplaatst.

Interviewverzoeken
Wilt u iemand van ons interviewen of wilt u extra informatie? Neem dan contact op met Communication & PR via communication-pr@againstcancer.nl

Persberichten

Persbericht 1 maart 2013

Met plezier en trots maken wij onze nieuwe naam bekend: Against Cancer (vh Racen tegen Kanker). Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker.

Jaarlijks organiseert Against Cancer tal van grote evenementen voor en met gezinnen waar een kind getroffen is door kanker. Zowel de kinderen als hun gezinnen, bezorgen wij met deze evenementen een onvergetelijke dag. Alle verdriet, angst, pijn en onzekerheid kan daarmee voor een dag worden vergeten. Against Cancer heeft met de jaarlijkse Circuitdag en de familievakanties een sterke band opgebouwd met vele gezinnen. We voelen ons bevoorrecht om de gezinnen uit te kunnen nodigen en ze beter te mogen leren kennen.

Helaas geneest niet ieder kind van deze vreselijke ziekte. Sinds de oprichting van Against Cancer, in 2004, zijn we geconfronteerd met het overlijden van de kinderen. De kleine strijders en hun ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, voor wie we het allemaal doen. Alle kinderen die wij leren kennen bewonderen we om hun enorme optimisme en grote levenslust. Deze kinderen geven ons telkens weer de kracht om door te gaan met onze missie. Wij blijven ons inzetten in hun en daarmee een klein beetje ook onze race tegen kanker. Kijk voor meer informatie op onze nieuwe website www.againstcancer.nl. U treft ons hier aan op Facebook en @AgainstCancerNL is de naam van ons twitteraccount.

Filmpjes

Against Cancer – Promofilm

Against Cancer Circuitdag 2012

Against Cancer Buitenlandreis 2012.

Against Cancer – Infofilm.