Veel mensen dragen Against Cancer een warm hart toe en willen graag iets doen om geld in te zamelen voor de evenementen die wij organiseren. De sponsoracties die daarbij opgezet worden zijn heel vaak erg bijzonder en hartverwarmend.

Graag brengen we de volgende sponsoracties onder jullie aandacht:

Verhalen over egel – door Daniël Bakker
Verhalen over EgelDaniël is in november 2013 op 9-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Daniël en zijn broertje Ruben hebben enorm genoten van de activiteiten van Against Cancer. Met name de Duitslandreis en de Circuitdag maakten grote indruk en gaven enorm veel energie. De familie Bakker vindt het fijn om iets terug te doen voor Against Cancer.

Begin 2013 begon Daniël met het schrijven van verhaaltjes, welke min of meer autobiografisch zijn. Met veel plezier, zowel voor hem als voor zijn klasgenootjes, las hij de verhalen voor in de klas. De Verhalen over egel zijn nu gebundeld met tekeningen gemaakt door klasgenootjes, nichtje, neefje en broertje Ruben. In het laatste verhaaltje gaat egel net als de Against Cancer reis met een busreis naar Phantasialand en Moviepark… De familie Bakker vindt het fijn om deze tastbare herinnering aan Daniël met velen te delen en heeft het boekje op de 1e sterfdag van Daniël (18/11) uitgereikt aan alle kinderen op school, bij de buitenschoolse opvang, familie, vrienden et cetera. De oplage zal naar verwachting tussen de 1.000 en 1.500 zijn.

De productiekosten van de boekjes worden door sponsoren gefinancierd. Wel vraagt de familie Bakker op een bijgevoegde boekenlegger een vrijwillige bijdrage voor één -van de vele- organisatie(s) met een warm hart voor zieke kinderen. Eén van hen is Stichting Against Cancer zodat ook andere zieke kinderen kunnen blijven genieten van de bijzondere activiteiten die wij organiseren.

Snowchallengers Against Cancer

Snowchallengers op een uitdagende rally naar de NoorkaapEen groep vrienden nam met drie auto’s deel aan de Scan Covery Trial in januari 2015. De trial is een autorit naar de Noordkaap midden in de winter. Met deze tocht vroegen de vrienden aandacht voor de Stichting Against Cancer.

Door mee te doen aan de rally en het organiseren van extra activiteiten haalden de deelnemers een flink bedrag op voor de Stichting. Ze profileerden zich als de Snow Challengers Against Cancer. Familie, vrienden, kennissen en bevriende bedrijven sponsorden het evenement en daarmee ook Stichting Against Cancer. Op de circuitdag van 2015 mochten we een bedrag van maar liefst €10.000,- in ontvangst nemen. Foto’s van de barre, maar spectaculaire tocht vindt u hier.