Winter eXperience dag voor gezinnen

Sinds 2005 organiseert Against Cancer al succesvol evenementen voor gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker. Dagen zoals de inmiddels landelijk bekende Circuitdag op het TT-circuit van Assen. In de winterperiode wordt minder georganiseerd voor gezinnen met zieke kinderen. En toen ANAC Indoorkarting & Paintball het aanbod deed om een dag te organiseren rondom en op hun Indoorkartbaan waren we het snel eens. In januari 2018 hebben we in samenwerking met ANAC Indoorkarting & Paintball voor het eerst dan ook de Winter eXperience Dag georganiseerd.

De Winter eXperience dag is een dag exclusief voor gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker een dag samen met lotgenoten onbezorgd leuke dingen mogen doen. Karten op de mooie indoorbaan van ANAC, een rondje meerijden in mooie en luxe auto’s, meerijden in stoere trucks, springkussen, in een echte professionele racesimulator, spelletjes.. En voor de (kleine) dames de mogelijkheid om je in de watten te laten leggen in onze ‘beauty-salon’

En dat allemaal in een winters sfeertje. De 2e editie van de Winter eXperience Dag vint plaats op zaterdag 26 januari 2019.

Inschrijven kan door hier te klikken.