10 juli 2013: Against Cancer’s 9e circuitdag

Het was weer een prachtige dag. Veel lachende gezichten van stralende kinderen, trotse ouders en grootouders. Voor een dag vergat iedereen zijn zorgen, verdriet en onzekerheid. De totaalopbrengst is maar liefst € 72.122,– Ons doel hebben we gehaald: dit jaar kunnen we met 40 gezinnen op vakantie. Alle donateurs hartelijk bedankt en hopelijk tot ziens!
Verslag 9e circuitdag Against Cancer

Persbericht 1 maart 2013

Met plezier en trots maken wij onze nieuwe naam bekend: Against Cancer (voorheen Racen tegen Kanker). Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker.

Jaarlijks organiseert Against Cancer tal van grote evenementen voor en met gezinnen waar een kind getroffen is door kanker. Zowel de kinderen als hun gezinnen, bezorgen wij met deze evenementen een onvergetelijke tijd. Alle verdriet, angst, pijn en onzekerheid kan daarmee voor een dag worden vergeten. Against Cancer heeft met de jaarlijkse Circuitdag en de familievakanties een sterke band opgebouwd met vele gezinnen. We voelen ons bevoorrecht om de gezinnen uit te kunnen nodigen en ze beter te mogen leren kennen.

Helaas geneest niet ieder kind van deze vreselijke ziekte. Sinds de oprichting van Against Cancer, in 2004, zijn we geconfronteerd met het overlijden van de kinderen. De kleine strijders en hun ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, voor wie we het allemaal doen. Alle kinderen die wij leren kennen bewonderen we om hun enorme optimisme en grote levenslust. Deze kinderen geven ons telkens weer de kracht om door te gaan met onze missie. Wij blijven ons inzetten in hun en daarmee een klein beetje ook onze race tegen kanker. Kijk voor meer informatie op onze nieuwe website www.againstcancer.nl. U treft ons hier aan op Facebook en @AgainstCancerNL is de naam van ons twitteraccount.

Een gloednieuw initiatief is Bakers Against Cancer. Vanaf maart 2013 ondersteunen de Ambachtelijke Bakkers in Nederland Against Cancer. Deze bakkers bieden een speciaal Bakers Against
Cancer-assortiment aan met de ene maand een speciaal broodje en de volgende maand een lekkere taart. Bij aankoop van een van deze producten – direct herkenbaar aan speciale decoratie en verpakking – ondersteunen consumenten direct de stichting Against Cancer. En daar zijn we hartstikke trots op. Er worden ook erg leuke consumentenacties rondom het Bakers Against Cancer initiatief
 opgezet. Kijk hiervoor ook op www.bakersagainstcancer.nl.