Onze mascotte Bikkel

Familiereis 

Against Cancer’s geheel verzorgde reis voor het hele gezin! 
Al sinds 2007 gaan we ieder jaar met 30 tot 40 gezinnen met grote touringbussen op pad naar Duitsland. In mei 2023 organiseerde Against Cancer haar 20ste familiereis en we kijken uit naar de volgende 20 reizen! 

Op deze pagina vind je meer informatie over de familiereizen georganiseerd door Against Cancer. Je kan een reisverslag lezen, een aftermovie bekijken en de veel gestelde vragen doornemen. Wij zijn aangesloten bij het Prinses Maxima Centrum, onze contactpersoon daar kan je ook meer informatie geven.  

Tijdens de familiereis bezoeken we twee attractieparken in het oosten van Duitsland en verblijven we in een mooi hotel. Against Cancer verzorgd en bekostigd de gehele reis, dus de deelnemers hoeven zich even helemaal nergens zorgen over te maken. Samen met ons team van vrijwilligers en buschauffeurs maken we er een reis van om nooit te vergeten! Against Cancer doet er alles aan om de deelnemende gezinnen te ontlasten en echt van een vakantie te laten genieten. Het unieke van deze reis is dat alle deelnemers hetzelfde doormaken. 

Algemeen programma*:

De reis bestaat uit 4 dagen aan plezier en beleving. Klik op de dagen om een goed beeld te krijgen wat wat je kan verwachten tijdens deze reis!

Op verschillende punten in Nederland worden de deelnemende gezinnen opgehaald door onze bussen. De ophaallocatie wordt tijdig gecommuniceerd. Vervolgens komen alle bussen samen bij de grens, waar iedereen kennis met elkaar kan maken tijdens een verzorgde lunch vanwaar we doorgaan naar het hotel. We sluiten de dag af met een leuk avondprogramma en diner. 
Na een heerlijk ontbijt en met lunchpakket op zak vertrekken we naar het eerste attractiepark. Misschien komen we daar Against Cancer mascotte Bikkel wel tegen? Na een dag vol mooie en leuke momenten gaan de bussen terug naar het hotel waar weer heerlijk eten en een avondprogramma op ons wachten.  
Dag 3 breekt aan. Na een uitgebreid ontbijt gaan we snel weer op weg. Op naar het volgende, prachtige attractiepark! Mooie shows, top entertainment en toffe attracties maken het weer een geweldige dag! Met een filmpje in de bus terug zijn we zo weer in het hotel, waar we ons klaar maken voor de laatste avond.

Nog een laatste keer samen ontbijten, tassen in de bussen en, hup, weer onderweg naar de grens. Hier komen we nog één keertje samen voor een lunch en afscheidsmoment. Wat was het een geweldige reis! Na elkaar gedag te hebben gezegd, gaan de bussen de routes van donderdag weer af en zetten iedereen veilig af op hun ophaalpunt. 

Veel gestelde vragen over de reis 
Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan via de mail: reis@againstcancer.nl 

 Een deel van onze vrijwilligers heeft een medische achtergrond en kan ter plekke hulpverlenen als dit nodig is. Zij beoordelen ook of er in hoge nood gebruik moet worden gemaakt van ons busje, waar we snel mee van A naar B kunnen, of dat er eventueel een ambulance nodig is.  
 

In overleg kunnen we kijken of dit mogelijk is. De vuistregel is dat er 6 personen per gezin mee mogen, maar maatwerk is mogelijk.

Ja, dat kan zeker. Houd er wel rekening mee dat verschillende attractieparken een vrij strikte eis hebben dat gasten zichzelf in en uit een attractie moeten kunnen verplaatsen en dat de toegang tot sommige attracties dus geweigerd kan worden.

Wij houden altijd rekening met dieetwensen. (Religie, allergieën) Geef de dieetwensen door bij het aanmelden voor de reis. 

Aanmeldingen voor onze reizen worden door de aan ons verbonden ziekenhuizen en via onze site verzorgd.

*Against Cancer kan het programma op ieder noodzakelijk moment wijzigingen.   

 *De evenementen die via Against Cancer lopen zijn uitsluitend voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker.