Onze mascotte Bikkel

Familiereis 

Vanaf 2007 gaat Against Cancer ieder jaar op vakantie met zo’n 40 gezinnen. Met 3 à 4 bussen reizen we af naar een locatie in Duitsland. We bezoeken elke dag een pretpark of een dierentuin. Tijdens de familiereis is echt alles verzorgd: slapen, eten, drinken, entree.

Het unieke van deze reis is dat alle deelnemers hetzelfde doormaken. We hoeven elkaar niet uit te leggen wat het is om een kind met kanker te hebben. Tijdens de vier dagen worden de gezinnen ontlast door onze vrijwilligers. Wij regelen alles; wij slepen, wij laden uit, enzovoorts. Wij doen dit allemaal om de gezinnen het gevoel te geven écht op vakantie te zijn. Het belangrijkste is toch die grote glimlach op de gezichten van de families. De laatste jaren gaan we met de gezinnen naar Duitsland. Vanuit een centraal gelegen hotel bezoeken we pretparken waar de gezinnen kunnen ontsnappen aan hun dagelijkse zorgen.

In de loop der jaren is de reis uitgegroeid naar iets zeer speciaals. Iedere deelnemer kijkt er nog altijd met veel plezier op terug. Ook voor de gezinnen waarvan het kind inmiddels zijn/haar race tegen kanker heeft verloren, blijft het een prachtige herinnering. Een glimlach aan een kind in zijn race tegen kanker.

Aanmeldingen voor onze reizen worden door de aan ons verbonden ziekenhuizen en via onze site verzorgd.