Patrick Boxem
Patrick BoxemChairman
Je wenst dat elk kind zorgeloos kan opgroeien. Het is geweldig dat kinderen die zo ziek zijn een dag even hun zorgen kunnen vergeten. Een grote glimlach is de mooiste waardering die je kunt krijgen.

In 2015 ben ik door Arthur Dontje benaderd met de vraag of ik het voorzitterschap wilde overnemen. Volmondig heb ik hier ja op gezegd en sinds 1 januari 2016 heb ik het voorzitterschap op me genomen.

In het dagelijks leven ben ik eigenaar en Managing Consultant van ITicon B.V. Een Organisatie-/ICT-dienstverlener gespecialiseerd in het leveren van verander-, interim-, project- en changemanagers. Gedreven en resultaatgerichte professionals die inspireren.

Al in 2011 kwam ik in aanraking met de stichting. Een geweldig doel en de manier waarop je heel direct iets kan betekenen voor een gezin sprak mij enorm aan. En dat iedereen dit vrijwillig doet, zodat zoveel mogelijk geld overblijft voor ons doel was voor mij doorslaggevend.

Eind 2012 ben ik met mijn raceteam BA-Motorsport ‘ambassadeur in het kader van de sport’ geworden van Against Cancer. Sinds 2013 bestuurslid en in deze periode verantwoordelijk voor fondsenwerving.

Mijn ambitie is om de stichting nog meer bekendheid te geven, de stichting verder uit te bouwen en bestendigen zodat we nog meer gezinnen een fantastische dag of reis kunnen bezorgen. Want niets is mooier dan een gezin waarvan een kind getroffen is door deze vreselijke ziekte een onbezorgde dag te geven.

Tom Opheij
Tom OpheijAccountant
Ik ben heel wat jaren geleden in aanraking met de Stichting gekomen en heb mij toen meteen als vrijwilliger ingezet voor de jaarlijkse Circuitdag. Na die eerste keer werd mij meteen duidelijk dat dit heel erg dankbaar werk is en vanaf toen was ik dan ook ‘verkocht’ aan de Stichting.

In het dagelijks leven werk ik bij ProRail waar ik mij met name bezig houd met de implementatie van een nieuw treinbeveiligingssysteem in Nederland zodat we straks sneller, veiliger en met meer treinen op ons drukke spoornetwerk kunnen rijden.

Vanuit mijn rol als penningmeester is het mijn ambitie om de in- en uitkomende gelden van de Stichting transparant te maken zodat iedere donateur en sponsor kan zien waar zijn of haar gedoneerde geld naartoe gaat. Zo zullen ook de cijfers gepubliceerd worden op onze website. Zeker in deze tijd waar er veel onduidelijkheid heerst bij de besteding van gelden van goede doelen zijn vinden wij dit zeer belangrijk.

Melanie Baas
Melanie BaasCommunication & PR
Vanaf het moment dat mijn vader (Frank Baas) zich sinds 2016 inzette als vrijwilliger voor Against Cancer sprak hij thuis met veel bewondering en passie over de stichting. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk dus toen ik benaderd werd met de vraag of ik ook mijn steentje bij wilde dragen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik werk bij NS en ben daar in 2015 gestart als Projectmanager Marketingcommunicatie.

Inmiddels heb ik de overstap naar Accountmanagement gemaakt, maar de rol van Communicatie/PR ligt nog steeds erg dicht bij me. Ik krijg dan ook veel energie van het feit dat ik hetgeen waarvoor ik ben opgeleid, in kan zetten voor een stichting als Against Cancer.

Vanuit mijn rol als bestuurslid Communicatie/PR heb ik onder andere de ambitie om de bekendheid van de stichting te vergroten. Met de Werkgroep Communicatie willen we de juiste boodschap over de stichting bij de juiste doelgroep brengen, zodat we bijdragen aan een glimlach voor zoveel mogelijk kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker.