Het team van Against Cancer bestaat uit:

Voorzitter Patrick Boxem

Patrick Boxem | Chairman

Mail: chairman@againstcancer.nl / fundraiser@againstcancer.nl

Je wenst dat elk kind zorgeloos kan opgroeien. Het is geweldig dat kinderen die zo ziek zijn een dag even hun zorgen kunnen vergeten. Een grote glimlach is de mooiste waardering die je kunt krijgen.

In 2015 ben ik door Arthur Dontje benaderd met de vraag of ik  het voorzitterschap wilde overnemen.  Volmondig heb ik hier ja op gezegd en sinds 1 januari 2016 heb ik het voorzitterschap op me genomen. In het dagelijks leven ben ik eigenaar en Managing Consultant van ITicon B.V. Een Organisatie-/ICT-dienstverlener gespecialiseerd in het leveren van verander-, interim-, project- en changemanagers. Gedreven en resultaatgerichte professionals die inspireren.

Al in 2011 kwam ik in aanraking met de stichting. Een geweldig doel en de manier waarop je heel direct iets kan betekenen voor een gezin sprak mij enorm aan. En dat iedereen dit vrijwillig doet, zodat zoveel mogelijk geld overblijft voor ons doel was voor mij doorslaggevend.

Eind 2012 ben ik met mijn raceteam BA-Motorsport ‘ambassadeur in het kader van de sport’ geworden van Against Cancer. Sinds 2013 bestuurslid en in deze periode verantwoordelijk voor fondsenwerving.

Mijn ambitie is om de stichting nog meer bekendheid te geven, de stichting verder uit te bouwen en bestendigen zodat we nog meer gezinnen een fantastische dag of reis kunnen bezorgen. Want niets is mooier dan een gezin waarvan een kind getroffen is door deze vreselijke ziekte een onbezorgde dag te geven.

Foto van Ton Klaassens

Ton Klaassens

Ton Klaassens | Deputy Chairman

Mail: deputy-chairman@againstcancer.nl

Ik ken de stichting al heel wat jaren en ben ook al jaren bij de circuitdag als vrijwilliger actief. Toen ik werd benaderd voor een bestuursfunctie bij de stichting Against Cancer, hoefde ik er niet heel erg lang over na te denken. Ik draag ontzettend graag mijn steentje bij om de stichting verder op de kaart te zetten en om leuke events te organiseren voor de gezinnen.

Ik woon samen met mijn lieve vriendin Loes Rouwhorst. We wonen in Oldenzaal samen met onze huisdieren. Ik ben werkzaam bij SWB in Hengelo. SWB is een sociaal werkbedrijf en ik ben er werkzaam als Accountmanager. Bij SWB hebben 1300 mensen een dienstverband. Dit zijn over het algemeen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik probeer werk binnen te halen voor de 300 mensen die bij ons ‘Beschut binnen’ werken. Dan kun je denken aan inpak, ompak, verpakwerk en montagewerk. Daarnaast probeer ik werkplekken te vinden waar we onze mensen kunnen detacheren.
Mijn hobby’s zijn: karten met kartclub ‘De zware jongens’, snowboarden en klussen. Ook doe ik regelmatig mee met hardloopevents als de Zevenheuvelenloop, Holterbergloop en de Strongmanrun.

Tom Opheij

Tom Opheij | Accountant

Mail: accountant@againstcancer.nl

Ik ben een aantal jaren geleden in aanraking met de Stichting gekomen en heb mij toen meteen als vrijwilliger ingezet voor de jaarlijkse Circuitdag. Na die eerste keer werd mij meteen duidelijk dat dit heel erg dankbaar werk is en vanaf toen was ik dan ook ‘verkocht’ aan de Stichting.

In het dagelijks leven werk ik bij Ricardo Rail. Een dienstverlener gespecialiseerd in het toepassen van kwaliteitsmanagement binnen de Transport / Spoorwegen. Daarvoor heb ik diverse financiële functies bekleed bij onder andere een accountantskantoor.

Vanuit mijn rol als penningmeester is het mijn ambitie om de in- en uitkomende gelden van de Stichting transparant te maken zodat iedere donateur en sponsor kan zien waar zijn of haar gedoneerde geld naartoe gaat. Zo zullen ook de cijfers gepubliceerd worden op onze website. Zeker in deze tijd waar er veel onduidelijkheid heerst bij de besteding van gelden van goede doelen zijn vinden wij dit zeer belangrijk.

Mascha van der Lubbe

Mascha van der Niet | Eventmanager

Mail: eventmanager@againstcancer.nl

In 2017 ben ik voor het eerst als vrijwilliger in aanraking gekomen met Against Cancer.
Nadat ik een aantal evenementen heb mogen meemaken was het voor mij duidelijk. Ik wil mijzelf meer en vaker voor deze prachtige stichting inzetten !
Toen ik benaderd werd om als eventmanager aan te sluiten was de keus dus snel gemaakt.

Ik woon in het prachtige Hoogersmilde. Dit ligt vlakbij het jullie welbekende TT circuit Assen.
In het dagelijks leven werk ik bij de politie en volg ik een studie “management voor overheid en non profit organisaties”.
Naast het werken en studeren ben ik veel aan het klussen aan en rondom mijn huis en is het mijn doel om te genieten van elke dag door te doen wat ik wil doen! De jaarlijkse wintersport vakantie is een must en alles wat ik nog meer kan doen, doen ik dus ook!

Mijn ambitie is om Against Cancer nog meer bekendheid te geven waardoor de geweldige events welke er al georganiseerd worden te behouden.
Daarnaast is het een mooie uitdaging om te helpen nog meer events en/of VIP dagen te organiseren.
Dit alles om een gezin waarbij een kind getroffen is door deze vreselijke ziekte een dagje te ontzorgen en een glimlach te geven.

 Walter-JeroenJeroen Walter|Family Host

Mail: familyhost@againstcancer.nl

Vanaf het moment dat ik in aanraking ben gekomen met de stichting en hoorde wat zij deden, was ik verkocht. Ik heb mij toen direct aangemeld als vrijwilliger voor de circuitdag. Niemand verdient het om ziek te worden en al helemaal niet op een jonge leeftijd. Als ik de kinderen en hun familie een dag afleiding kan geven, dan is dat het helemaal waard.

In het dagelijks leven werk ik bij SYSQA BV. Dit is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in het toepassen van kwaliteitsmanagement binnen de ICT. Verder heb ik in mijn verleden altijd met veel plezier activiteiten en reizen georganiseerd binnen de universiteit en een sportvereniging.

Mijn ambitie is om nog meer gezinnen de activiteiten van Against Cancer aan te kunnen bieden. Hierbij wil ik er ook voor zorgen dat de circuitdag groter en mooier worden dan ooit. Want ieder gezin waarvan een kind getroffen is door kanker, is op deze dag welkom. En hoe mooi zou het zijn als zoveel mogelijk getroffen gezinnen deze dag mee kunnen maken. Want zij zijn de doelgroep waarvoor we de Circuitdag organiseren.