Het team van Against Cancer bestaat uit:

Voorzitter Patrick Boxem

Patrick Boxem | Chairman

Mail: chairman@againstcancer.nl / fundraiser@againstcancer.nl

Je wenst dat elk kind zorgeloos kan opgroeien. Het is geweldig dat kinderen die zo ziek zijn een dag even hun zorgen kunnen vergeten. Een grote glimlach is de mooiste waardering die je kunt krijgen.

In 2015 ben ik door Arthur Dontje benaderd met de vraag of ik  het voorzitterschap wilde overnemen.  Volmondig heb ik hier ja op gezegd en sinds 1 januari 2016 heb ik het voorzitterschap op me genomen. In het dagelijks leven ben ik eigenaar en Managing Consultant van ITicon B.V. Een Organisatie-/ICT-dienstverlener gespecialiseerd in het leveren van verander-, interim-, project- en changemanagers. Gedreven en resultaatgerichte professionals die inspireren.

Al in 2011 kwam ik in aanraking met de stichting. Een geweldig doel en de manier waarop je heel direct iets kan betekenen voor een gezin sprak mij enorm aan. En dat iedereen dit vrijwillig doet, zodat zoveel mogelijk geld overblijft voor ons doel was voor mij doorslaggevend.

Eind 2012 ben ik met mijn raceteam BA-Motorsport ‘ambassadeur in het kader van de sport’ geworden van Against Cancer. Sinds 2013 bestuurslid en in deze periode verantwoordelijk voor fondsenwerving.

Mijn ambitie is om de stichting nog meer bekendheid te geven, de stichting verder uit te bouwen en bestendigen zodat we nog meer gezinnen een fantastische dag of reis kunnen bezorgen. Want niets is mooier dan een gezin waarvan een kind getroffen is door deze vreselijke ziekte een onbezorgde dag te geven.

Tom Opheij | Accountant

Mail: accountant@againstcancer.nl

Ik ben heel wat jaren geleden in aanraking met de Stichting gekomen en heb mij toen meteen als vrijwilliger ingezet voor de jaarlijkse Circuitdag. Na die eerste keer werd mij meteen duidelijk dat dit heel erg dankbaar werk is en vanaf toen was ik dan ook ‘verkocht’ aan de Stichting.

In het dagelijks leven werk ik bij ProRail waar ik mij met name bezig houd met de implementatie van een nieuw treinbeveiligingssysteem in Nederland zodat we straks sneller, veiliger en met meer treinen op ons drukke spoornetwerk kunnen rijden.

Vanuit mijn rol als penningmeester is het mijn ambitie om de in- en uitkomende gelden van de Stichting transparant te maken zodat iedere donateur en sponsor kan zien waar zijn of haar gedoneerde geld naartoe gaat. Zo zullen ook de cijfers gepubliceerd worden op onze website. Zeker in deze tijd waar er veel onduidelijkheid heerst bij de besteding van gelden van goede doelen zijn vinden wij dit zeer belangrijk.

Dennis Bagchus

Dennis Bagchus | Secretary

Mail: secretary@againstcancer.nl

Ik wil me graag even aan u voorstellen. Ik ben Dennis Bagchus, 44 jaar en ben woonachtig in Zwolle. Ik ben verloofd en heb een dochter van 7 jaar. Ik ben sinds april dit jaar (2019) secretaris bij Stichting Against Cancer. In 2017 kruiste mijn pad met die van onze huidige voorzitter Patrick Boxem in werk relationele sfeer. In dat jaar kwam ik dienst bij ITicon als Business Consultant. Het duurde niet lang en kwam al snel in aanraking met de Stichting Against Cancer. Ik ging dit jaar mee als vrijwilliger naar de 14e Circuitdag en zag hoe de vrijwilligers van de stichting met een enorme inzet een fantastische dag neerzetten en met zoveel respect naar de gezinnen toe.

Het deed me deugd om de glimlach van de gezinnen te zien en de blijdschap van de kinderen. Ik heb in het verleden eerder vrijwilligers werk verricht als secretaris. Als Business Consultant ga ik accuraat en zorgvuldig te werk en weet structuur te brengen en te behouden in een dynamische omgeving. Op het moment dat ik hoorde dat de vacature als secretaris vacant was, heb ik mij beschikbaar gesteld en zodoende ben ik in deze rol beland bij een bijzondere stichting met een nobel doel genaamd Against Cancer.

Melanie Baas, Communicatie en PR

Melanie Baas | Communicatie & PR

Mail: communication-pr@againstcancer.nl

Vanaf het moment dat mijn vader (Frank Baas) zich sinds 2016 inzette als vrijwilliger voor Against Cancer sprak hij thuis met veel bewondering en passie over de stichting. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk dus toen ik benaderd werd met de vraag of ik ook mijn steentje bij wilde dragen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik werk bij NS en ben daar in 2015 gestart als Projectmanager Marketingcommunicatie.

Inmiddels heb ik de overstap naar Accountmanagement gemaakt, maar de rol van Communicatie/PR ligt nog steeds erg dicht bij me. Ik krijg dan ook veel energie van het feit dat ik hetgeen waarvoor ik ben opgeleid, in kan zetten voor een stichting als Against Cancer.

Vanuit mijn rol als bestuurslid Communicatie/PR heb ik onder andere de ambitie om de bekendheid van de stichting te vergroten. Met de Werkgroep Communicatie willen we de juiste boodschap over de stichting bij de juiste doelgroep brengen, zodat we bijdragen aan een glimlach voor zoveel mogelijk kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker.

Mascha van der Lubbe

Mascha van der Niet | Eventmanager

Mail: eventmanager@againstcancer.nl

In 2017 ben ik voor het eerst als vrijwilliger in aanraking gekomen met Against Cancer.
Nadat ik een aantal evenementen heb mogen meemaken was het voor mij duidelijk. Ik wil mijzelf meer en vaker voor deze prachtige stichting inzetten !
Toen ik benaderd werd om als eventmanager aan te sluiten was de keus dus snel gemaakt.

Ik woon in het prachtige Hoogersmilde. Dit ligt vlakbij het jullie welbekende TT circuit Assen.
In het dagelijks leven werk ik bij de politie en volg ik een studie “management voor overheid en non profit organisaties”.
Naast het werken en studeren ben ik veel aan het klussen aan en rondom mijn huis en is het mijn doel om te genieten van elke dag door te doen wat ik wil doen! De jaarlijkse wintersport vakantie is een must en alles wat ik nog meer kan doen, doen ik dus ook!

Mijn ambitie is om Against Cancer nog meer bekendheid te geven waardoor de geweldige events welke er al georganiseerd worden te behouden.
Daarnaast is het een mooie uitdaging om te helpen nog meer events en/of VIP dagen te organiseren.
Dit alles om een gezin waarbij een kind getroffen is door deze vreselijke ziekte een dagje te ontzorgen en een glimlach te geven.