VIP-evenementen

Gedurende het hele jaar kan je via Against Cancer mee naar verschillende evenementen*!

Tractorpulling, voetbalwedstrijden, ECHO BASE CON, Truckstar, het zijn maar enkele van de voorbeelden van evenementen die met regelmaat voorbijkomen. Voor sommige van deze evenementen biedt Against Cancer kaarten aan, voor andere biedt Against Cancer een geheel verzorgd VIP-arrangement!

Via onze social media kanalen en via de nieuwsbrief stellen we je op de hoogte van deze evenementen. Houd deze dus goed in de gaten!

Je kan jullie gezin voor deze evenementen opgeven via onze aanmeldpagina. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons of je de kaarten hebt, want per evenement zijn er altijd maar een beperkt aantal kaarten of plaatsen beschikbaar.

Ook deze VIP-evenementen zijn bedoeld voor het hele gezin. Papa, mama, broertjes en zusjes mogen allemaal mee. Wil opa mee in plaats van papa? Dan kan dat ook! De vuistregel is dat er vier personen per gezin mee mogen. We willen namelijk graag zo veel mogelijk gezinnen de kans geven om mee te gaan. In overleg kan er gekeken worden of er meer kaarten beschikbaar zijn als jullie gezin uit meer dan vier personen bestaat.

Against Cancer zou haar VIP-evenementen niet kunnen aanbieden zonder de hulp van haar sponsors, supporters en vrijwilligers, dank jullie wel!

Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates en nieuws!  Wil je jouw gezin opgeven voor een event? Klik dan op onderstaande knop!

 

 

*De evenementen die via Against Cancer lopen zijn uitsluitend voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker