VIP-Evenementen Races

Against Cancer werkt samen met een aantal raceteams in de auto-, motor-, en kartsport. De raceteams nemen deel aan diverse kampioenschappen en ontvangen de
doelgroep graag op het circuit om ze een onvergetelijke dag als VIP te geven op één van onze VIP-Evenementen.

Tijdens de races worden de gezinnen als VIP-gasten ontvangen door de raceteams. Zo kunnen de gezinnen een keer van dichtbij meemaken hoe het allemaal werkt in de racewereld. Iedereen krijgt een uitgebreide lunch aangeboden. Vanuit de mooiste plekjes kan men de races goed volgen. Ook mag iedereen op de foto met de coureurs. Helemaal leuk is het om met z’n allen een kijkje in de pitbox te nemen waar hard aan de auto’s, motoren en karts wordt gewerkt.

VIP-Evenementen

Against Cancer organiseert ook andersoortige evenementen. Hierbij kan gedacht worden aan een VIP-bezoek aan een voetbalwedstrijd, bezoek als speciale gast aan Utopia, voorstellingen etc. Onze vrijwilligers zorgen dat het een bijzondere dag of avond wordt.

Onze doelstelling is de gezinnen een dag te bezorgen zodat ze alles even kunnen vergeten. Tijdens zo’n VIP-dag geven we de gezinnen energie voor hun belangrijkste
race: de race tegen kanker.

Kijk op de evenementenkalender tijdens welke races en evenementen VIP-gasten worden ontvangen.

Wij werken onder andere samen met:

  • Chrono Racing, een wedstrijd organisatie die zich op een professioneel, sportief, eerlijk en uitdagend niveau bezig houdt met gemotoriseerde sport.
  • Kartcentrum Lelystad Racing, een kartteam wat zowel Nationaal als Internationaal mee strijdt voor de podiumplaatsen.
  • Team Hartog-Jenik-Against Cancer is een Nederlands motor wegraceteam dat sinds 2013 deelneemt aan het Open Nederlands Kampioenschap (ONK), de eredivisie van de motorsport. Op 12 oktober 2014 wordt Rob Hartog de verrassende nieuwe Nederlands kampioen Dutch Supersport. De jonge coureur uit Abbekerk pakt zo zijn eerste Nederlandse titel in zijn nog korte carrière. Tevens pakt hij sinds lange tijd een titel voor Suzuki in de 600cc klasse.
  • KNMV Businessclub, door een zakelijk platform te creëren, evenementen te organiseren en daarmee bruggen te bouwen tussen bedrijven onderling en de KNMV, levert de overkoepelende motorbond een uitstekend podium voor zakelijk Nederland. Zowel op nationaal als lokaal niveau. De KNMV initieert, verbindt en communiceert. De KNMV is partner van Against Cancer en steunt ons bij de organisatie van evenementen en financieel.
  • Stichting Tractorpulling Loerbeek, is ontstaan in 1990, de naam was destijds Trekkerslepteam Vol-Uut. Door diverse wetten en wijzigingen zijn we toen het derde jaar een stichting geworden. Toen hadden we de naam Stichting Trekkerslep Vol-Uut. Maar na jaren van veranderingen en de steeds groter wordende wedstrijd moest er ook een volwassen naam komen en zijn we onder de naam Stichting Tractorpulling Didam jaren bezig geweest met een geweldige sport. Omdat we de laatste jaren onze wedstrijd in Loerbeek houden heten we sinds november 2017 Stichting Tractorpulling Loerbeek.

 

U kunt zich aanmelden op de pagina evenementenkalender