Circuitdag voor gezinnen
De Circuitdag op het TT-circuit van 0Assen was in 2005 ons eerste evenement. Deze dag is inmiddels landelijk bekend. Vanaf de eerste editie hebben wij deze speciale dag ieder jaar in de zomer herhaald. Wij organiseren de dag exclusief voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. “Scheuren” in een Maserati of Ferrari met echte coureurs op het Circuit van Assen. Achterop de motor stappen om het Circuit te verkennen. Over het nabijgelegen militaire terrein crossen in een tankwagen of Dakartruck. Een helikoptervlucht maken, in een politieboot varen, vissen, zelf een kart besturen, spelletjes doen met de Politie, Brandweer, ANWB. Maar ook voor de kleintjes is er genoeg te doen: een draaimolen, springkussen, schminken, trapauto’s besturen, interactieve spelletjes doen. Voor de dames is er zelfs een speciale Women City waar ze nagels en make-up kunnen laten verzorgen.

Er is zo veel te doen dat de dag soms te kort is om aan alles mee te kunnen doen. De 14de Circuitdag vindt plaats op woensdag 18 juli 2018.

Klik hier om als gezin in te schrijven

De vorige editie vond plaats op woensdag 12 juli 2017. Klik hier voor een uitgebreid verslag van de 12e Circuitdag (2016).

Against Cancer Circuitdag 2012