Hieronder treft u de evenementenkalender aan van de stichting Against Cancer. Jaarlijks organiseren we diverse evenementen voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker. Gezinnen kunnen zich voor de circuitdag en de VIP-evenementen inschrijven via de linkjes bij het betreffende evenement.

Circuitdag

Datum Naam Plaats Soort Overnachting Km vanaf Utrecht Status
Woensdag 17 augustus 2022 Against Cancer Circuitdag Assen Auto’s, motoren, Dakar, defensie en nog veel meer activiteiten voor het hele gezin Nee 170 km Inschrijving geopend

Winter eXperience

Datum Naam Plaats Soort Overnachting Km vanaf Utrecht Status
/ Against Cancer Winter eXperience Nijmegen Karten, auto’s, Virtual Reality, Race simulatoren en nog veel meer activiteiten voor het hele gezin Nee 85 km Inschrijving gesloten

 

VIP-dagen – 2022

Datum Naam Plaats Soort event Overnachting Km vanaf Utrecht Max aantal gezinnen Status
Zaterdag 28 mei Tractor Pulling  Loerbeek  Trucks, Tractoren en 2wheels  Nee  85 5 Inschrijving VOL (reservelijst open)

In principe kunnen per gezin 4 gezinsleden deelnemen (voor de Circuitdag geldt geen maximum aantal gezinsleden). Het is altijd mogelijk om aan te geven dat er meer gezinsleden zijn. Indien er kaarten over zijn, gaan we dan ons uiterste best doen om de overige gezinsleden ook te laten deelnemen aan het VIP-evenement.

Bij meerdere inschrijvingen wordt er geloot. Bij de loting krijgen gezinnen voorrang die nog niet eerder hebben deelgenomen aan een VIP-evenement (de Circuitdag telt niet mee als VIP-evenement).

Wilt u meedoen? Gebruik dan de knop Inschrijven die achter het evenement staat.

Reizen 2022

Datum Naam Aantal gezinnen Plaats
Najaar 2022 Familiereis 40 Gladbeck Duitsland

Aanmeldingen voor onze reizen worden door de aan ons verbonden ziekenhuizen verzorgd

Overige events en inzamelingen

Datum Naam Plaats Soort Overnachting Km vanaf Utrecht
/ / / / / /