1000 HANDJES IN HET DEEG! – WORLD RECORD

Op zondag 2 juni zal een uniek event plaatsvinden; De grootste pop-up bakkerij ter wereld. Edwin Klaasen van Desemenzo heeft het plan opgevat om met meer dan 500 mensen tegelijk een desembrood te gaan bakken, 1000 handjes in het deeg. En dit zal plaats vinden op zondag 2 juni. Tijdens deze volledige verzorgde middag zal Edwin een workshop desembrood bakken geven. En natuurlijk gaat iedereen dan zelf mengen, kneden en je eigen brood bakken. 500 mensen die tegelijkertijd een brood bakken, dat is een record! En de inschrijfgelden komen ook nog eens ten goede aan stichting Against Cancer.

Edwin Klaasen – Desemenzo

Velen van ons kennen Edwin waarschijnlijk al van de jaarlijkse circuitdag van Against Cancer. Daar geeft hij elk jaar al workshops aan kinderen die op deze dag de ziekte even kunnen vergeten. Edwin is daarnaast succesvol ondernemer, geeft gastlessen op koksopleidingen en schrijft als columnist voor verschillende culinaire magazines. In 2013 bracht Edwin het bakboek ‘Ik bak geweldig, jij trouwens ook’ uit. En hij draagt regelmatig zijn enthousiasme voor goed brood over tijdens broodcursussen en op evenementen en festivals.

1000 handjes in het deeg

Op zondag 2 juni geeft Edwin nu dan de grootste workshop ter wereld aan iedereen die hieraan mee wil doen in het Hilton Hotel Schiphol Amsterdam. Op deze fantastische locatie waar we met 500 personen tegelijk brood kunnen maken leert hij iedereen hoe je zelf een lekker brood kan maken. De middag is geheel verzorgd en lunch, hapje en drankje is inbegrepen. En natuurlijk krijgt iedereen zijn eigen gemaakte brood mee. En dat allemaal al voor 25 euro per persoon. Alle inschrijfgelden en donaties komen ten goede aan Against Cancer, dus doe je mee, dan steun je ook nog eens het goede doel.

Wil je nog meer uit je middag halen? Kies dan voor een premium ticket en ontvang een goed gevulde goody bag.

Wil je personeel een uniek uitje geven en ze wereldrecordhouder maken? Er zijn ook VIP tafels tot wel 10 personen. Een unieke beleving voor je personeel.

Programma:

11:00-12:15: Ontvangst, inschrijving en lunch
12:30-14:15: Workshop en zelf brood maken
14:15-15:30: Hapje en drankje met muzikale omlijsting in Foyer
15:30-16:15: Broden ophalen / Afsluiting recordpoging