Het is helaas alweer voorbij, de 11de  Circuitdag van Against Cancer.

Wat was het een mooie dag!……..

We hebben heel veel enthousiaste bedankbrieven, appjes en foto’s mogen ontvangen, waarvoor onze grote dank.
Daar doet de grote groep vrijwilligers het allemaal voor. We willen de gezinnen een zorgeloze en blije dag  geven.  En zoals het ernaar uitziet is dat aardig goed gelukt!

En dan Roel van Velzen….wat een topper is dat.  Het filmpje op Facebook waarin Roel zingt en de ballonnen worden opgelaten is al zo’n 32.000 keer bekeken.

Naast een heleboel media aandacht van te voren kwam achteraf De Telegraaf met een mooi artikel.  Ook Dagblad van het Noorden, de Assercourant en RTV Drente hadden aandacht voor ons. En Hart van Nederland zond diezelfde avond nog een complete reportage uit over de Circuitdag.  Op YouTube zijn al diverse filmpjes te vinden. Ook de livestream is massaal gevolgd en heel positief ontvangen. Op onze website kun je altijd alles terugvinden.

Dat soort media aandacht hebben we nodig om onze missie uit te kunnen dragen. We willen immers blijven groeien om nog meer gezinnen blij te kunnen maken.
Op Flickr kunnen jullie een heleboel foto’s vinden die de massaal aanwezige fotografen ons hebben toegestuurd.

De dag zelf heeft het record van 100.000 euro aan donaties en sponsorinitiatieven opgebracht.  Dat zijn heel veel gezinnen die we hiervoor mee op reis kunnen nemen!
Dus voor ons volle bak ertegenaan om het volgende evenement en de oktober reis te gaan organiseren. Maar eerst gaan wij als organisatie en alle vrijwilligers eens even uitrusten en nagenieten.

Heel veel dank voor ieders komst, bijdrage, inzet en enthousiasme en een fijne zomer toegewenst.

Namens het bestuur en organisatie,
Annemarie Honkoop.