Speed-Action vond plaats op 15 en 16 december 2012 in Gorinchem en is een super leuke belevenis voor jong en oud.

Voor de jongsten is er een Kids Village met springkussens, Knuffelrace parcours, grote racebaan met drifters en race wagens maar ook een schiettent, ballengooien en video Wall. Verder kan elke liefhebber en/of racefanaat alle racewagens van dichtbij bij kijken en staan de teams klaar om alles te vertellen over hun hobby. Zowel binnen als buiten zijn er allerlei demonstraties maar ook zijn er vele stands met miniaturen, kleding, onderdelen en funny plates.

Uiteraard zijn er op het race event ook diverse beroemdheden te vinden, zo zal Coronel aanwezig zijn met de NL Drift Series en is er een Meet & Greet met niemand minder dan  ROBERT DOORNBOS op zaterdag 15 december. Verder neemt Robert Doornbos plaats in de jury voor de halve finale  Miss Speed 2013

Racen tegen Kanker (Against Cancer) is ook vertegenwoordigd op de beurs om polsbandjes te verkopen waarmee bezoekers onze stichting kunnen steunen.

Ook de motorsport liefhebber kan er diverse exposanten vinden. Zo zijn er motortools, motor kleding, helmen, KTM bikes, Super Moto, zijspan crossers en diverse andere teams en stands. Als klap op de vuurpijl worden de demonstraties van PM Trial Motors en de Supermoto jongens. Op een speciaal aangelegd parcours zetten de coureurs hun beste beentje voor…. Verder demo’s van de drift karting, karters, stockcars, racetrucks etc. Ook de NTTO doet zijn best met een paar dikke tractorpullers die diverse malen zullen worden gestart.