Doe met ons mee, ook u kunt helpen! Wij zijn Against Cancer, een door de belastingdienst als ANBI gekenmerkte stichting. Niet alleen is sponsoring belastingtechnisch voordelig, ook kunt u daarmee uw MVO-doelstelling binnen uw bedrijf behalen. Zowel naar uw personeel als naar uw klanten als sponsor een positieve uitstraling.

Ons doel is zorgen dat gezinnen waarvan een kind getroffen is door de ziekte kanker even hun ellende kunnen vergeten. Onze missie is: “Het geven van een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker”.

Dit doen wij door het organiseren van evenementen, zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Circuitdag in Assen. Tijdens deze dag kunnen kinderen en hun gezinsleden meerijden met de mooiste auto’s, motoren, tanks, vliegen in helikopters en nog veel meer. Een dag die jaarlijks veel belangstelling heeft van landelijke en lokale pers en ook ongekend veel social media aandacht trekt. Naast de Circuitdag zijn er de VIP-dagen en vakantiereizen, waarbij we zorgen dat kinderen weer even kind kunnen zijn en het gezin waarin het opgroeit ook kan genieten.

Om alle activiteiten en evenementen te kunnen bekostigen is geld nodig. Gelukkig kunnen wij rekenen op vele bedrijven en particulieren die een bijdrage leveren. In onze stichting werken uitsluitend vrijwilligers die geen enkele vergoeding krijgen voor hun inzet, iedere Euro gaat dus regelrecht naar de gezinnen.

Graag willen wij nóg meer gezinnen en kinderen een onbezorgde dag geven, voor de in totaal 550 kinderen die jaarlijks door kanker worden getroffen. Daarom vragen wij u om mee te doen!

Partner

Samenwerking met Against Cancer is aantrekkelijk voor u als bedrijf. Zo koppelt u met samenwerking uw bedrijf aan het jonge imago en de waarden van Against Cancer: betrokkenheid, transparantie en betrouwbaarheid.
Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen toont u uw sociale commitment. Against Cancer biedt een aansprekende en logische invulling van uw MVO-beleid.
Partner worden van Against Cancer heeft nog meer voordelen:

 • Gemotiveerd personeel, grotere betrokkenheid. Een aantal van onze partners geeft aan dat werknemers zichtbaar trotser zijn door actieve samenwerking, zoals de inzet van vrijwilligers tijdens de Circuitdag, met Against Cancer;
 • Contact met donateurs, partners, vrijwilligers en volgers van Against Cancer via onze communicatiekanalen;
 • Kans om in contact te komen met andere Partners van onze stichting;
 • Mogelijkheid om de positieve boodschap van Against Cancer uit te dragen naar medewerkers en relaties via uw eigen communicatiekanalen (met inbegrip van toestemming voor gebruik van logo op website en in mailingen);
 • U wordt vermeld als partner van onze stichting op onze website en in de uitingen rondom de Circuitdag.

U bent al partner van onze stichting bij een jaarlijkse donatie vanaf € 2.500,-

Friend

Friends zijn bedrijven die helpen om het doel van Against Cancer te bereiken: “een glimlach geven aan een kind in zijn race tegen kanker”. Against Cancer organiseert evenementen en reizen waardoor gezinnen, waarvan een kind getroffen is door kanker, even onbezorgd kunnen genieten. VIP-evenementen zoals een bezoek aan motor- of autosportevenementen of een 4- daagse familiereis samen met lotgenoten.

Een familiereis kost per gezin ongeveer € 1.500,-. Voor dit bedrag bent u als bedrijf vriend van de familie en maakt u het mogelijke dat één heel gezin mee kan gaan op een onbezorgde reis van 4 dagen.

Naast een onbezorgde reis voor kinderen met kanker levert onze vriendschap ook voordelen voor uw bedrijf op:

 • U steunt een concreet project en u toont daarmee de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf;
 • Gemotiveerd personeel, grotere betrokkenheid: Een aantal van onze partners geeft aan dat werknemers zichtbaar trotser zijn door actieve samenwerking (zoals de inzet van vrijwilligers tijdens de Circuitdag) met Against Cancer;
 • Mogelijkheid om de positieve boodschap van Against Cancer uit te dragen naar medewerkers en relaties via uw eigen communicatiekanalen (met inbegrip van toestemming voor gebruik van logo op website en in mailingen);
 • Uw naam verbonden als vriend aan onze stichting / Circuitdag. U wordt vermeld als vriend van onze stichting op onze website.

U bent al vriend van onze stichting bij een jaarlijkse donatie vanaf € 1.500,-

Supporter

Wilt u een steentje bijdragen zodat wij ons doel kunnen realiseren? Voor slechts € 1,- per dag bent u al supporter van onze stichting en helpt u ons om gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker een geweldige dag te laten beleven.

Voor elk evenement wat wij als stichting organiseren moeten wij helaas nog loten onder de gezinnen die zich aangemeld hebben. Elke euro helpt ons meer kinderen te kunnen verrassen met een leuk uitje.

Steun ons voor een bedrag van € 365,- per jaar en geef een glimlach aan een kind in zijn race tegen kanker.
Naast het geven van een glimlach aan een kind met kanker levert uw steun ook voordelen voor uw bedrijf op:

 • U toont daarmee de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf;
 • Mogelijkheid om de positieve boodschap van Against Cancer uit te dragen naar medewerkers en relaties via uw eigen communicatiekanalen.
 • Toestemming voor gebruik van ons logo op uw website en in uw mailcommunicatie;
 • Uw naam verbonden als supporter aan onze stichting. U wordt vermeld als supporter van onze stichting op onze website.

U bent al supporter van onze stichting bij een jaarlijkse donatie van € 365,-

In Natura

Against Cancer probeert de kosten van de stichting zo laag mogelijk te houden. Wij werken daarom ook uitsluitend met vrijwilligers. Hierdoor kunnen we meer dan 90% van al onze inkomsten direct besteden aan ons doel, gezinnen met een kind met kanker.

Drukwerk, grafische ontwerpen, lunchpakketten, kleding voor vrijwilligers, entreekaartjes voor evenementen…. Allemaal producten en diensten waarmee u ons kunt helpen nog meer voor kinderen met kanker te kunnen doen. We kijken dan ook graag samen met u welke producten of diensten van uw bedrijf hieraan kunnen bijdragen. Afhankelijk van de geleverde producten en diensten wordt u vermeld in één van de hierboven genoemde uitingen

Wist u dat giften en donaties aan ons aftrekbaar zijn? Against Cancer is door de belastingdienst als ANBI gekenmerkt en daarmee zijn giften en donaties fiscaal aftrekbaar.

Aanmelden als sponsor?

We verwelkomen u graag als Partner, Friend of Supporter van Against Cancer! Meld u nu aan –> IK DOE MEE