Vanaf het moment dat mijn vader (Frank Baas) zich sinds 2016 inzette als vrijwilliger voor Against Cancer sprak hij thuis met veel bewondering en passie over de stichting. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk dus toen ik benaderd werd met de vraag of ik ook mijn steentje bij wilde dragen hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Ik werk bij NS en ben daar in 2015 gestart als Projectmanager Marketingcommunicatie. Inmiddels heb ik de overstap naar Accountmanagement gemaakt, maar de rol van Communicatie/PR ligt nog steeds erg dicht bij me. Ik krijg dan ook veel energie van het feit dat ik hetgeen waarvoor ik ben opgeleid, in kan zetten voor een stichting als Against Cancer.

Vanuit mijn rol als bestuurslid Communicatie/PR heb ik onder andere de ambitie om de bekendheid van de stichting te vergroten. Met de Werkgroep Communicatie willen we de juiste boodschap over de stichting bij de juiste doelgroep brengen, zodat we bijdragen aan een glimlach voor zoveel mogelijk kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker.

Ideeën of contact? communication-pr(at)againstcancer.nl