Actie K6 levert € 4.100,- op voor Against Cancer

“Wow, wat goed.” Dat waren de eerste woorden van Patrick Boxem, voorzitter van Against Cancer. Zondag 18 september mocht hij een cheque ter hoogte van maar liefst € 4.100,- uit handen van K6 tegen Kanker in ontvangst nemen.

De Oost Groninger stichting K6 tegen Kanker sloot hiermee een actiejaar af. Een actiejaar met onder andere een ATB tocht, een Benefietconcert en op de afsluitende dag een fietstocht ‘Rondje Grunnen’. Aan de fietstocht namen maar liefst 60 sportieve fietsers deel. Alle acties, met daarbij een aantal sponsors en vele kleine giften maakten dat een prachtige bedrag in ontvangst genomen kon worden.

De afsluitende dag begon om 09.00 uur. Pieter Smit, burgemeester van de gemeente Oldambt en voorzitter van het comité van aanbeveling van K6 schoot bij Ron Haans in Winschoten de groep op weg. Het doel was de fa. Wagenborg – Nedlift in Groningen, waar de fietsers werden onthaald. Onthaald met koffie en allerlei lekkernijen, gemaakt door vrijwilligers. Ook onze voorzitter Patrick Boxem en penningmeester Tom Opheij waren daar om de hele groep te verwelkomen en een cheque van maar liefst €4.100,- in ontvangst te nemen. Met het geld zullen we voor gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker een korte vakantie verzorgen.

Dank gaat uit naar K6 tegen kanker, de sponsoren, partners, deelnemers en vele vrijwilligers van K6 die dit mogelijk hebben gemaakt:
-Wagenborg Nedlift
-Virol
-De Gouden Schaar
-Deelnemers ATB tocht
-Artiesten en bezoekers Benefietconcert Oudeschans
-Deelnemers Rondje Grunnen

K6 is alweer bezig met nieuwe plannen. Op 4 november a.s. wordt een nieuwe CD gepresenteerd in Blijham. Het is een Grunnegstoalege CD, opgenomen door 2Körten, 2Langen (Eltje Doddema Harm Tabak en Bart & Evert Kruizinga van Zangduo K2). Een gedeelte van de opbrengst van die CD gaat naar K6. Daar worden ook de nieuwe plannen en het nieuwe goede doel onthuld.