Uitnodiging voor Groot Hart Event op zaterdag 13 juli in Etten-Leur

Op 10 juli komt Rob Kamphues net als vorig jaar weer naar de Against Cancer Circuitdag in Assen. Leuke bijkomstigheid van de samenwerking met Rob Kamphues is, dat we jullie ook een uitnodiging van de stichting Groot Hart mogen sturen voor 13 juli a.s. Rob Kamphues is de initiatiefnemer van Groot Hart.

Groot Hart maakt een complete racebelevenis mogelijk voor kinderen met een hartafwijking of ernstige ziekte. Op Zaterdag 13 juli is Groot Hart met maar liefst 4 race-Radicals aanwezig bij GTC City Racing in Etten Leur.
Namens Groot Hart mag de stichting Against Cancer 4 gezinnen (uitgaande van 2 ouders/2 kinderen per gezin) uitnodigen. De dag is niet geschikt voor hele jonge kinderen. De leeftijd van de deelnemende kinderen ligt bij voorkeur in de leeftijd van 6 tot 15.
Uitgebreidere publieksinformatie over GTC City Racing is nog in de maak.

Info over Groot Hart staat op http://www.groot-hart.nl.

Er zijn 2 momenten waarop kinderen kunnen rondrijden in de supercoole Radical, met Rob Kamphues of een van de andere Radical-coureurs achter het stuur.
11.30 – 12.15 uur
15.15 – 16.00 uur
Kinderen mogen 1 keer mee – óf ’s ochtends óf ’s middags (dus niet in beide shifts)
Wie in de eerste shift meerijdt, wordt uiterlijk om 10.30 verwacht. Wie in de tweede shift meerijdt wordt uiterlijk om 14.00 verwacht (ruim vooraf aanwezig zijn is nodig ivm drukte in Etten Leur).

Eerder aanwezig zijn mag natuurlijk ook. Gezinnen zijn uiteraard welkom om de hele middag te blijven kijken. Ze kunnen rekenen op een complete ontvangst, met koffie/thee/limonades en lunch. De GTC Rally passeert zaterdagmiddag twee keer door Etten Leur centrum (rond half twee en rond vijf uur). En er zal meer autosportspektakel te zien zijn.

** Overige informatie en Aanmelden
————————————————————
Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretary@againstcancer.nl

Graag in de aanmelding opnemen:
* de namen en leeftijden van de gezinsleden
* adresgegevens
* mobiel telefoonnummer
* welk kind ziek is binnen het gezin.

Uit alle aanmeldingen gaan we 4 gezinnen loten.
Aanmeldingen moeten uiterlijk 6 juli binnen zijn. Op 7 juli gaan we loten en laten we iedereen weten of ze wel of niet zijn ingeloot.