Maandagavond 22 december mocht Stichting Against Cancer LIVE in de uitzending van #SeriousRequest een speciaal voor hen door Roel van Velzen (VanVelzen) geschreven lied met als titel “Let Me Take You Away” voor het eerst komen beluisteren! Dat van Velzen een geweldige sing- en songwriter is, was al bekend. Dit keer heeft hij zichzelf nog eens overtroffen en een nummer gemaakt dat je direct raakt.

VanVelzen – Let Me Take You Away

‘Eigen lied door VanVelzen’

Dobla steunde dit jaar de 3FM actie, Serious Request en had op de veiling meegeboden op het item “Eigen lied van Roel van Velzen”. Dobla werd de hoogste bieder en schonk het lied aan Against Cancer!!

Nadat bekend was dat Dobla de veiling had gewonnen en dat het lied voor Against Cancer bestemd was, had VanVelzen slechts 1 dag om een nummer te schrijven. Op maandag 22 december mocht een afvaardiging van Against Cancer samen met hun ambassadeur Jary Vroomans naar de studio van Serious Request komen om het nummer daar LIVE in de uitzending voor het eerst te beluisteren.

VanVelzen heeft een mooi gevoelig nummer geschreven wat je direct raakt. Als stichting zijn we enorm trots op ons eigen lied.