Het is helaas alweer voorbij, de 12de  Circuitdag van Against Cancer.

Wat was het een geweldige dag! Een zonovergoten dag waar we meer dan 200 gezinnen een fantastische dag hebben mogen geven.

We hebben ontzettende veel enthousiaste bedankbrieven, appjes en foto’s mogen ontvangen, waarvoor onze grote dank. Daar doet de grote groep vrijwilligers het allemaal voor. We willen de gezinnen een zorgeloze en blije dag  geven.  En dat is ook dit jaar heel erg goed gelukt!

De dag was voor de thuisblijvers en geïnteresseerden helemaal te volgen via de livestream mogelijk gemaakt door SEEiN Event media. En daar werd heel veel gebruik van gemaakt. Ook op facebook op de dag zelf vele foto’s en live video’s van de diverse evenementen. Meer dan 200.000 views op onze facebook pagina alleen al.

Naast een heleboel media aandacht vooraf ook  heel veel aandacht achteraf.

De Telegraaf had een mooi artikel. Ook Dagblad van het Noorden, de Assercourant en RTV Drente hadden aandacht voor ons. Dagblad van het Noorden had zelfs nog een special met daarin het verhaal over Devon. En Hart van Nederland zond diezelfde avond nog een reportage uit over de Circuitdag.  Op YouTube zijn al diverse filmpjes te vinden.

Dat soort media aandacht hebben we nodig om onze missie uit te kunnen dragen. We willen immers blijven groeien om nog meer gezinnen een onbezorgde dag of dagen te kunnen bezorgen.
Op Flickr kunnen jullie duizenden foto’s vinden die onze fotografen hebben gemaakt.

De dag zelf heeft een fantastisch bedrag van € 85.000 euro aan donaties en sponsorinitiatieven opgebracht.  Dat zijn heel veel gezinnen die we hiervoor mee op reis kunnen nemen! Met name coureurs en vrijwilligers hebben dit jaar een flink aandeel gehad in de opbrengsten, waarvoor bijzonder veel dank!!

We gaan als organisatie en alle vrijwilligers even uitrusten en nagenieten van deze fantastische dag. Maar niet te lang want de volgende evenementen zoals Motopia, Golf Against Cancer en de familiereis van oktober staan alweer op de agenda.

Heel veel dank aan alle vrijwilligers, donateurs, sponsoren, coureurs en partners voor jullie bijdrage, inzet en enthousiasme. Alle gezinnen dank voor jullie komst en vele vele hartverwarmende berichten. Een hele fijne zomer toegewenst.

Namens het bestuur en organisatie,
Patrick Boxem en Annemarie Honkoop