Tijdens de 12e Against Cancer Circuitdag stond StreetGasm’s Garfield R8 in de spotlights als wensauto. Op deze auto konden kinderen een kaart plakken waar zij een wens op hebben geschreven.  Doel is om minstens 75% van deze wensen in vervulling te laten gaan!

Met het project ‘De wensenauto‘ werden kindertjes gevraagd hun grootste wens op te schrijven. Kinderen die zelf of waarvan een broertje of zusje getroffen is door de vreselijke ziekte kanker. Ze konden de wens op de oranje sportauto plakken.

Wensen werkelijkheid laten worden

Streetgasm wil samen met haar netwerk proberen zoveel mogelijk van deze wensen in vervulling te laten gaan. Voor sommigen van ons zijn het eenvoudige wensen die makkelijk gerealiseerd kunnen worden. Sommige wensen kunnen helaas nooit werkelijkheid worden. Hoe mooi zou het zijn als tenminste 75% van deze kinderwensen in vervulling gaan?

Iets wat voor anderen zo vanzelfsprekend kan zijn als een dagje naar de Efteling of een ritje in een sportauto is niet voor iedereen weggelegd. Wat zou het toch fantastisch zijn als we met hulp van ons netwerk wensen en dromen van gezinnen kunnen laten uitkomen en ze een glimlach te geven in hun race tegen kanker.

Het werkt als volgt: Op de site van Streetgasm vindt u de complete lijst met wensenlijst. Wanneer u een wens ziet die u wilt en ook daadwerkelijk kunt vervullen neem dan contact op met Streetgasm via: maurice@streetgasm.com. Meld hierbij het nummer van de wens en de naam welke erachter staat. Wanneer de wens daadwerkelijk vervuld kan worden nemen zij contact op met de familie en zullen wij deze heel erg blij gaan maken.

Wensen die reeds ingevuld zijn worden doorgestreept op de site. Hou de site van Streetgasm in de gaten om te zien hoeveel van de wensen al ingevuld konden worden. En zie je een wens die je kan invullen? Doe dan mee en geef een glimlach aan een kind in zijn race tegen kanker