Kart mee en help Against Cancer

Karting Against Cancer is een jaarlijks terugkerend netwerkevent dat in 2016 voor het eerst georganiseerd werd door de enthousiaste ondernemers Mark Niemeijer (J&J Techniek), Maurice Kruse (Twinsense) en Ton Klaassens (SWB) op de kartbaan van Oldenzaal. Het was meteen een succes met een opbrengst van meer dan € 4.500,- voor onze stichting. Net als vorig jaar zal dit event weer in Twente georganiseerd worden. En we zijn verheugd aan te mogen kondigen dat met ingang van 2017 dit netwerkevent ook zal plaatsvinden in Nijmegen op de kartbaan van Anac Indoor Karting & Paintball.

Het doel van de Kart events is, naast een hele leuke race avond met karts, geld inzamelen voor stichting Against Cancer. Geld waarmee de stichting gezinnen, waarvan een kind is getroffen door kanker, helpt. Against Cancer organiseert evenementen waarmee de kinderen en hun gezinsleden een onvergetelijke dag wordt bezorgd, zoals de jaarlijkse Circuitdag op TT-circuit te Assen.

Karting Against Cancer is een raceavond waarmee je je met een (bedrijfs)team kunt inschrijven voor een 1-uurs race. Uiteraard kun je ook met een team met vrienden inschrijven. Tijdens deze race zijn teamwork, communicatie en strategie belangrijke tools. Een team bestaat uit minimaal 3 personen.

Het event in Oldenzaal vindt plaats op donderdag 19-10-2017 bij Kartbaan Oldenzaal.
Het event in Nijmegen vindt plaats op donderdag 16-11-2017 bij Anac Indoor Karting & Paintball.

Programma Karting Against Cancer event algemeen

De avond begint met een uitgebreide rijdersbriefing. Hierin wordt vooral aandacht besteed aan rijtips en veiligheid. Na de rijdersbriefing is er een training gevolgd door een kwalificatie heat. Als iedereen opgewarmd is zal in de 1-uurs race gestreden worden voor de “Karting Against Cancer Bokaal”!

Deelnemende bedrijven kunnen hun naam ook verbinden aan een beker voor onder andere:
– De snelste race ronde
– De mooiste “race” actie
– De snelste dame
– De pechvogel van de dag

en dan ook nog enkele ludieke prijzen zoals:

– “De gouden collectebus” voor het team met de hoogste donatie
– “Het gouden visitekaartje” voor het team dat aan het einde van de avond het meeste visitekaartjes heeft verzameld

Karting Against Cancer Oldenzaal vindt plaats op de Kartbaan in Oldenzaal, te vinden aan de Bornsedijk 86, 7576 PG te Oldenzaal.
Karting Against Cancer Nijmegen vindt plaats bij ANAC Indoorkarting & Paintball in Nijmegen, te vinden aan de Energieweg 102, 6541 CZ te Nijmegen.

Meer informatie of direct inschrijven?

Meer informatie vindt u hier

Karting Against Cancer Oldenzaal
Datum         : 19 oktober 2017
Aanvang      : 18:30
Locatie         : Kartbaan Oldenzaal
Max. teams : 18
Meedoen ?   : Klik hier om in te schrijven

Karting Against Cancer Nijmegen
Datum           : 16 november 2017
Aanvang       : 18:00
Locatie          : Anac Indoorkarting & Paintball
Max.  teams : 14
Inschrijven   : Klik hier om in te schrijven

Voor een overzicht van de teams die afgelopen keer deel namen aan het event in Oldenzaal; neem een kijkje op de volgende pagina.