Against Cancer ontving van Krekt Sailing een geweldig cadeau. Wij mochten namelijk 3 families uitnodigen om mee te doen aan hun familieweek. Hieronder meer informatie.

Krekt Sailing organiseert elk jaar een Familieweek speciaal voor (één ouder) gezinnen die samen een actieve zeilvakantie willen. Gedurende een week verblijven de gezinnen op de varende locatie de Nieuwe Liefde. Er zijn afwisselende en attractieve programma’s voor jong en oud waarbij de vaaromgeving steeds wisselt. ‘Krekt Family’ is onvergetelijk.

Het programma heeft ook walactiviteiten, zodat iedereen onder professionele begeleiding heerlijk kan spelen en varen. Voor de maaltijd en avondprogramma meert iedereen zo rond 17.00 uur weer aan bij het moederschip, dat overdag naar een andere locatie is gevaren. De gezinnen zijn weer bij elkaar. Nadat de jonge kinderen in hun kooien liggen, worden de ervaringen aan de bar of buiten aan dek verteld. Mooie zomeravonden en een prachtige natuur maken uw zeilavontuur tot een onvergetelijke herinnering.

Namens de winnaars en Against Cancer: hartelijk bedankt voor jullie steun!

Wilt u meer informatie over Krekt Sailing? Klik dan hier