Na 6 jaar event manager te zijn geweest voor Racen tegen Kanker / Against Cancer, heeft Marinho Gebhardt besloten met ingang van 5 mei zijn vrijwilligerswerk voor Against Cancer te beëindigen. Marinho gaat zich volledig focussen op Stichting Happy Smile waarvoor hij zich de afgelopen twee jaar ook al heeft ingezet.

Wij zijn Marinho enorm dankbaar voor alle inzet die hij heeft getoond voor Against Cancer. Marinho regelde bijna alles rondom de VIP-dagen en de reis. Daarnaast nam Marinho ook deel in de organisatie van de Circuitdag waarvoor hij altijd weer bijzondere dingen wist te regelen.

In overleg met Marinho is besloten dat we op de 10e Circuitdag officieel afscheid gaan nemen van Marinho. Wij vinden dat Marinho het verdient om op 16 juli een daverend applaus te krijgen van alle gezinnen waarvoor hij zich de afgelopen jaren heeft ingezet.

Jeroen Walter neemt de werkzaamheden van Marinho tijdelijk waar totdat we een nieuwe Eventmanager hebben gevonden. Voor meer informatie over Jeroen, kijk bij ons team.