-€12.642 ingezameld!!-
Op 27 en 28 november 2021 vond een hele speciale actie plaats voor Against Cancer op het digitale Circuit van Spa, de virtuele 24h van Simsport Racing International! We willen alle coureurs, de organisatie en donateurs nogmaals hartelijk bedanken voor hun inzet! Met dit prachtige bedrag kunnen wij weer hele mooie events en reizen organiseren voor gezinnen met een kind getroffen door kanker. 

Over dit event
Sim-racing is een opkomende vorm van “motorsport” en heeft gedurende de pandemie een grote schare aan volgers gekregen. Een gave E-sport waarbij racers in een simulator tegen elkaar racen. Deze simulatoren zijn levensecht en met o.a. racestoelen, pedalen, shifters en stuur is het voor de racers alsof ze in een echte racewagen zitten. We waren dan ook enthousiast toen SSRI ons benaderde met het bericht dat ze de 24 uursrace wilde organiseren met als doel geld inzamelen voor Against Cancer. De teams en organisatie hebben daarmee een groot evenement neergezet en een prachtig bedrag opgehaald voor onze stichting. 

Kijk terug!
Ook fan van racen? Kijk op de Youtube van Sim-racing de hele race terug! Hier onder een klein voorproefje van hoe de teams door het “pikkedonker” hebben gereden.