Tractor pulling Loerbeek Wat een geweldig event!

Tractor pulling Loerbeek vierde haar 30ste editie en 5 gezinnen van Against Cancer mochten op uitnodiging van de organisatie als VIP naar dit event. Na een heel warm ontvangst door onze eigen ambassadrice Angela Schokkin werd het terrein verkend en installeerden we ons in de VIP tent voor het spektakel. Voor alle gezinnen was het de eerste keer dat ze bij Tractor Pulling op dit niveau aanwezig waren en ze hebben hun ogen uitgekeken. Wat een spektakel en wat een indrukwekkend machines.

Bikkel Against Cancer was natuurlijk ook mee en genoot ook zichtbaar van de spectaculaire en grote machines. Het was een middag en avond vol prachtige pulls, spannende finales, heel veel geluid en vooral heel veel plezier.

De dag werd afgesloten met een wel heel goed gevulde goodiebag!

De glow in the dark deken van Mesa Products International B.V. l, de merchandise van CLAAS , Incredible Deere Tractorpulling en Tractorpullingteam Zeinstra maakten de dag compleet voor deze nieuwe topfans. En of dat al niet meer dan genoeg was kregen alle gezinnen dankzij DTG ook nog een voetbaldoel en bal van EXIT Toys Benelux mee naar huis.

Kortom een top VIP-event waar de gezinnen nog lang aan terug zullen denken! Een heel groot dankjewel aan de organisatie en alle teams waar we een kijkje in de keuken mochten nemen! Jullie maakten deze dag extra speciaal!

Wil jij ook aanwezig zijn bij één van onze VIP-events? Houd onze site en social media dan goed in de gaten, want er komen er nog meer dit jaar!