Voor de 4e maal op rij organiseert Stichting Against Cancer het succesvolle en gezellige golftoernooi “Golf Against Cancer”. Dit jaar vindt het plaats op woensdag 23 september 2015, op Golf- en Businessclub de Scherpenbergh te Lieren (bij Apeldoorn). Doel is, naast een enorme leuke dag met elkaar op en naast de baan, om geld in te zamelen waarmee Against Cancer gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker helpt.

Golf mee Against Cancer

Door het organiseren van enkele grote evenementen, zoals de jaarlijkse Circuitdag op TT-circuit te Assen en familiereizen, bezorgen we kinderen met kanker en hun gezinsleden een onbezorgd moment.

Met uw deelname aan dit golftoernooi maakt u deze evenementen mogelijk en daarnaast bezorgen wij u een leuke golfdag. Onze stichting draait op de kracht van vrijwilligers dus al het geld komt ten goede aan de gezinnen waar we dit toernooi voor organiseren. De opbrengst van het Golfevent en de daar gehouden veiling komt daarom nagenoeg bijna volledig ten goede aan gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker.

Aan het dagprogramma wordt nog druk gewerkt. Binnenkort leest u hier meer over, duidelijk is wel dat het wederom een mooie dag belooft te worden.

Schrijf je nu snel in via: inschrijven golfevent

Graag tot 23 september 2015!