Mascha van der Lubbe is de nieuwe Eventmanager

Hallo… of Moi! (zoals wij dat in Drenthe zeggen ;-))
Via deze weg wil ik mij, vanuit mijn nieuwe rol van Eventmanager, aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Mascha van der Lubbe, ik ben 44 jaar en woon sinds 8 jaar samen met mijn man Ronald in het mooie Smilde. Jawel, dit is op een steenworp afstand van het jullie welbekende TT Circuit.

Afgelopen jaar ben ik in aanraking gekomen met Against Cancer. Dit door mijn dappere buurjongen Geert, die in januari 2017 te horen kreeg dat hij een hersenstamtumor heeft. Toen ik Geert wilde aanmelden voor de Against Cancer Circuit dag in Assen zag ik dat je ook als vrijwilliger aan de slag kon. Ik twijfelde geen minuut en heb mij aangemeld. Wat een bijzondere ervaring was dat.
Wat een prachtige stichting, wat een geweldige gezinnen en wat een bijzonder dankbaar doel.

Na de circuit dag heb ik bij een aantal andere evenementen een aantal gezinnen mogen begeleiden. Ik weet niet of het bestaat maar sinds die dag ben ik besmet met het Against Cancer virus. Hoe blij en dankbaar ben ik dan ook dat ik vanaf nu mijzelf nog actiever mag gaan inzetten voor de stichting. Dit alles met als doel om gezinnen die in zo’n ongelooflijk zwaar traject zitten voor een dag een glimlach te bezorgen en een mooie herinnering te laten maken. Ik hoop dat ik zo mijn steentje kan bijdragen om jullie als gezinnen af en toe een momentje van ontspanning te bezorgen.

Ik hoop tot ziens!
Lieve groet,
Mascha

Against Cancer kan haar werk doen dankzij de vele vrijwilligers die helpen. Meer weten over ons team? Klik hier