Margreet Bootsma schrijft nieuwe boek voor Against Cancer

Na meer dan 2 jaar van onderzoek, vele interviews, schrijven en herschrijven is het Margreet Bootsma gelukt alweer haar 4e boek uit te brengen. Margreet schrijft in haar vrije tijd boeken waarvan ze de opbrengst volledig ten goede laat komen aan een goed doel. En de opbrengst van dit 4e boek, getiteld ‘Thuis” is volledig voor Against Cancer. Op 28 januari 2018 is de officiële presentatie van het nieuwe boek in museum Broekerveiling te Broek op Langedijk.

Margreet Bootsma, die eerder al aan de weg timmerde met boeken als “Beroepsgeheim in de stervensbegeleiding”, “Voetbalfanaten” en “Opgefokt”, combineerde verschillende thema’s tot een spannend en actueel verhaal. De opbrengst alle goede-doelen-boeken gaat altijd geheel naar een goed doel. We zijn trots dat de opbrengst van haar laatste boek “Thuis” geheel naar Against Cancer gaat.

“Thuis” is een thriller met boodschap. Zitten is geen pretje, maar het leven ná detentie verloopt vaak ook niet zonder slaag of stoot! Kiara, werkzaam in de nachtzorg, wordt beschuldigd van de moord op haar patiënt. Zij belandt in de gevangenis. Als zij na jaren vrijkomt beginnen de problemen..

Boekpresentatie 28 januari 2018

Tijdens de officiële boekpresentatie zal het boek feestelijk in ontvangst genomen worden. De presentatie zal feestelijk omhuld worden met optredens en bijzondere sprekers. Onder andere de voormalig directeur van de gevangenis, Frans Douw zal komen spreken. Dhr. Douw zet zich enorm in om ex gedetineerden een kans te geven. Daarnaast zal ook  Klaas Wilting, voormalig woordvoerder van de Nederlandse politie, ook komen spreken.

Datum     : 28 januari 2018
Aanvang  : 20.00 uur
Plaats       : Museum Broekerveiling
Adres       : Museumweg 2
Plaats       : Broek op Langedijk.

 

Het boek tot 21 januari met korting verkrijgbaar

Thuis is in de voorverkoop met 3 euro korting verkrijgbaar voor slechts € 16,95, excl. verzendkosten! Als je het boek ophaalt tijdens de feestelijke boekpresentatie in museum de Broekerveiling op 28 januari, maakt de shop de door jou betaalde verzendkosten ook over naar de stichting Against Cancer. Zo steun je Against Cancer dubbel! Ben je die avond verhinderd, dan sturen ze het boek per post. Op het bestelformulier kun je aangeven wat je voorkeur is.

Bestel je eigen exemplaar van Thuis bij www.gigaboekshop.com