Afgelopen jaar hebben we tijdens de circuitdag al een aantal supermooie auto’s via Streetgasm mogen verwelkomen. Streetgasm was zo onder de indruk van dit evenement en ons doel dat ze besloten hebben ons te ondersteunen. We zijn dan ook blij de samenwerking met Streetgasm aan te mogen kondigen. Against Cancer zal met ingang van dit jaar de Official Charity Partner zijn. Tijdens evenementen zal geld ingezameld worden voor Against Cancer en ook zullen enkele supercars actief deelnemen aan onze evenementen.

Supercars Streetgasm voor het goede doel

StreetGasm organiseert evenementen die in de afgelopen 4 jaar zijn uitgegroeid tot één van de meest exclusieve en high-end automotive / lifestyle evenementen in Europa!

Het belangrijkste evenement is StreetGasm 2000. 90 teams reizen 2000 mijl met hun bijzondere en exclusieve auto’s in 7 dagen door Europa. Een unieke rally voor de deelnemers en iedereen die hun onderweg voorbij mag zien komen.
StreetGasm 2000 heeft nog een ander belangrijk doel “het inzamelen van geld voor het goede doel!”

Wij zijn bijzonder blij dat we vanaf 2015 ons Official Charitypartner van Streetgasm mogen noemen! Een mooie, treffende en hopelijk vruchtbare samenwerking waarvan ons hart sneller gaat kloppen!