Na vorig jaar oktober aangegeven te hebben met haar functie als bestuurslid van de stichting te willen stoppen, heeft Jeltje Gieles tijdens de afgelopen bestuursvergadering haar bestuurstaken als bestuurslid van Against Cancer overgedragen aan Annemarie Honkoop. Het bestuur dankt Jeltje voor haar passie, toewijding en tomeloze inzet als bestuurslid en zijn blij dat Jeltje als vrijwilliger betrokken blijft bij de stichting.

Jeltje Gieles:

“Het werk voor Against Cancer laat je iedere keer weer zien hoe belangrijk gezondheid is en hoe ingrijpend het is als een kind wordt getroffen door kanker. Sinds 2009 zet ik mij in voor Against Cancer en dat doe ik met heel veel plezier en gevoel. Eerst als vrijwilliger bij de Circuitdag en de afgelopen 4 jaar als bestuurslid Communicatie en PR.

Samen met de andere bestuursleden hebben we heel hard gewerkt om de stichting naar een hoger level te tillen. We hebben de website vernieuwd, FB, twitter, Flickr, Youtube etc geïntroduceerd, de financiën op peil gebracht, de Circuitdag uitgebouwd, de reizen voortgezet. Kortom, ik heb heel veel mogen doen en ook heel veel geleerd. Na 4 jaar vind ik het tijd voor een frisse wind in de Communicatie en PR-hoek van Against Cancer. Daarom heb ik besloten te stoppen met mijn bestuurswerk. Uiteraard blijf ik als vrijwilliger betrokken bij Against Cancer want ik wil me nog steeds graag inzetten voor de gezinnen.

Ik wens mijn opvolgster Annemarie Honkoop heel veel plezier en succes in haar functie. Ik wil de overige bestuursleden bedanken voor de ontzettend fijne samenwerking. Ik heb een prachtige tijd gehad samen met jullie en hoop jullie nog vaak te zien bij de mooie evenementen die we met zijn allen organiseren.”