Total De Dobber Obdam verrast weer

Nadat we in september al verrast werden door Total de Dobber in Obdam met een donatie werden we nu weer door hen getrakteerd. In september had Total al een succesvolle actie gehad waarbij gespaard kon worden voor strandlakens van Cars. Eén van de medewerksters van Total kende, helaas uit ervaring, onze stichting en had over ons verteld.  Spontaan werd toen besloten om maar liefst 60 strandlakens aan ons te doneren. Een groot deel daarvan hebben we tijdens de familiereis in oktober al aan onze kleine Cars fans mogen uitdelen.

En daarmee hield het niet op. Total had in november een hele mooie boekenactie. Klanten konden sparen voor 6 verschillende kinderboeken. 6 leuk geschreven en rijk geïllustreerde boeken voor kinderen in de leeftijd van 6-11 jaar. Klanten werd gevraagd mee te helpen sparen voor deze boeken voor onze stichting. En daar werd massaal gehoor aan gegeven. Maar liefst 200 boeken! werd in korte tijd bij elkaar gespaard. Onze voorzitter mocht uit handen van Ivonne Wever, moeder van een getroffen kind, deze superleuke boeken in ontvangst nemen.

6 verschillende titels, 200 kinderboeken

6 verschillende titels, 200 kinderboeken

Daarmee kunnen we alle gezinnen op de circuitdag in 2018 een leuke extra attentie geven. Against Cancer dankt Total de Dobber in Obdam voor deze superleuk aktie.