Ben jij onze nieuwe vrijwilligerscoördinator?

Over ons
Als Stichting geeft Against Cancer een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker. Dit doen wij door evenementen te organiseren waarbij kinderen en hun families een onvergetelijke dag beleven. Ook organiseren we verschillende evenementen waarbij geld wordt ingezameld voor de stichting.

Dankzij onze vrijwilligers kunnen wij vele gezinnen, waarvan een kind getroffen is door kanker, een onbezorgde dag geven. Dit doen wij bijvoorbeeld op de jaarlijkse Circuitdag in Assen, tijdens onze reizen, maar ook bij de VIP-dagen waar we de gezinnen een dagje in de watten leggen.

Als Vrijwilligercoördinator
Gaat jouw hart sneller kloppen van het idee dat je kan bijdragen aan die onvergetelijke dagen? Kijk je uit naar werken in een team met gedreven vrijwilligers, die ondersteuning en begeleiding bieden voor, tijdens en na de evenementen van Against Cancer? En ben jij klaar voor een coördinerende positie waarbij het jouw taak is om de vrijwilligers op een effectieve manier in te zetten en het team in goede banen te leiden? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen?
Als Vrijwilligerscoördinator is het jouw voornaamste doel om vrijwilligers effectief in te zetten bij de verschillende evenementen. Je draagt verder zorg voor onder andere de werving, inzet en het behouden van de vrijwilligers voor de stichting. Jij verzorgt draaiboeken en bent aanwezig tijdens de grote evenementen om de vrijwilligers-crew aan te sturen. Kortom, een hele leuke en waardevolle rol binnen de stichting.

Als Vrijwilligerscoördinator ben je ook onderdeel van het bestuur van de stichting. De verwachte inzet bedraagt ongeveer 100 uur per jaar.

Als Vrijwilligerscoördinator ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken:

  • Aanspreekpunt voor de vrijwilligers;
  • Beheren van de mailbox vrijwilligers@againstcancer.nl;
  • Onderhouden van de contacten met de vrijwilligers;
  • Het verwerken en beantwoorden van de aanmeldingen van vrijwilligers;
  • Opstellen planning/rolverdeling/taken voor de inzet vrijwilligers bij de events;
  • Het regelen van bedankjes/goodies voor de vrijwilligers;
  • Het up-to-date houden van de vrijwilligerslijst incl. contactgegevens.

WIE ZOEKEN WIJ?
– een enthousiast en sociaal persoon, die kan organiseren in een dynamische omgeving.
– een teamplayer met ervaring in een coördinerende rol en het werken met vrijwilligers.
– iemand die gedreven is en ideeën heeft om nieuwe activiteiten te bedenken en uit te voeren.

BEN JE ENTHOUSIAST GEWORDEN OF HEB JE EEN VRAAG?
Stuur een e-mail met motivatie en CV naar Patrick Boxem: chairman@againstcancer.nl. We hopen je dan snel uit te mogen nodigen voor een gesprek!