Woensdag 21 oktober waren de vrijwilligers al druk in de weer met de laatste voorbereidingen voor de 11de  busreis van Against Cancer. De 4 bussen van Van Delen Touringcars werden voorzien van magneetplaten van de sponsoren en volgeladen met drinken en eten voor de reis.

Donderdag 22 oktober was het eindelijk zover. De 4 bussen vertrokken op verschillende tijdstippen om de gezinnen op te halen. Elke bus reed zijn eigen route om uiteindelijk samen te komen bij ’t Centrum in Babberich. In Babberich werd iedereen uitgebreid welkom geheten en ging de 11de busreis van Against Cancer van start!

Na een gezellige lunch gingen de bussen op weg naar het Van Der Valk Hotel in Gladbeck om rond 15:30 aan te komen bij het hotel. Tot 18:00 gingen de gezinnen lekker hun gang en werd verder met elkaar kennis gemaakt. Vanaf 18:00 was iedereen welkom aan tafel. Nadat iedereen gegeten had, stond daar ineens Clown Michael. Hij kreeg iedereen aan het lachen met zijn grappen, grollen en ballon figuren. Ook had hij suikerspinnen bij zich waar de kinderen heerlijk van genoten.

Clown Michael vermaakt de kinderen

Clown Michael vermaakt de kinderen

Vrijdag 23 oktober gingen we na het ontbijt met z’n allen naar Movie Park. Bij het verlaten van de bus kreeg iedereen een lunch pakket en konden ze lekker het park in. Het was heerlijk weer en nog rustig in het park. Iedereen genoot volop van de verschillende attracties en van het mooie weer. De eerste gezinnen gingen om 16:00 weer terug naar het hotel. Voor hun stond om 18:00 het diner alweer klaar. Er waren ook gezinnen die tot 20:00 in het park bleven. Het was namelijk Halloween.  Deze gezinnen konden bij terugkomst in het hotel gelijk aanschuiven voor het diner. Voor iedereen die het wilde, maakten de vrijwilligers ballonfiguren en was het mogelijk om de nagels te laten lakken en om je op te laten maken…

De kinderen en gezinnen genieten volop!

De kinderen en gezinnen genieten volop!

Zaterdag 24 oktober vertrokken we om 9:00 naar Phantasialand. Tijdens de reis van ongeveer 90 minuten werd er film gekeken, wat gedronken en veel gekletst over hoe mooi de reis tot nu toe al was. Bij het park aangekomen, kreeg iedereen weer een lunchpakket om vervolgens het park in te gaan. In het park werden gezinnen weer opgevangen voor een gezinsfoto.

Gezinnen klaar voor een fantastische dag in het park!

Gezinnen klaar voor een fantastische dag in het park!

De vele lachende gezichten en de natte kleren van de water attracties lieten zien dat iedereen aan het genieten was. Om 17:00 vertrokken de bussen weer naar het hotel. In de bus was er chips, drinken en werd een film aangeboden. Bij het hotel aangekomen stond alles klaar voor het diner. Na het heerlijke eten was er een bingo. Er waren mooie prijzen te winnen en iedereen deed dan ook enthousiast mee.

Er werd fanatiek gestreden om mooie prijzen

Er werd fanatiek gestreden om mooie prijzen

Zondag 25 oktober  werd rustig opgestart. Om 9:30 kwamen Sponge Bob en Diego om met de kinderen op de foto te gaan. De fotografen hadden een ware fotostudio ingericht.

Alle kinderen konden op de foto met Spongebob of Diego

Alle kinderen konden op de foto met Spongebob of Diego

Natuurlijk werd er ook even een mooie groepsfoto gemaakt worden met alle kinderen en Sponge Bob en Diego.

Groepsfoto van alle kinderen met hun helden

Groepsfoto van alle kinderen met hun helden

Nadat iedereen was uitgecheckt, vertrokken om 11:30 de bussen naar Babberich. In Babberich werd weer genoten van een heerlijke lunch. Na de lunch en een groepsfoto vertrokken de bussen om alle gezinnen weer thuis te brengen. We kijken terug op een gave en mooie reis! Heel veel lachende gezichten, plezier en ontspanning, gedeelde ervaringen en nieuwe vriendschappen.

Het was een geweldige reis. We hebben genoten!

Het was een geweldige reis. We hebben genoten!

Against Cancer bedankt de gezinnen, de vele vrijwilligers en alle sponsoren voor deze bijzondere en onvergetelijke reis.