De hele week stond Against Cancer als goed doel centraal op het OBS Beekbergen, met als hoogtepunt de lopathon die afgelopen woensdag werd gehouden. De kinderen, een aantal leerkrachten en ouders liepen in de regen en kou rondjes om de kerk.

Lopathon OBS Beekbergen mega-succes

Nadat Adri Meijer, fanatiek vrijwilliger van onze stichting, had verteld over ons goede doel besloot de school een actieweek te organiseren voor Against Cancer.

In de afgelopen weken hebben de kids van OBS Beekbergen het hele dorp super enthousiast gemaakt! Het resultaat? Iedereen wou meedoen! Van de slager, die heerlijke Against Cancer burgers verkocht tot de Primera die extra prijzen beschikbaar stelde om de kinderen te stimuleren.

De woensdag van de lopathon werd dan ook een groot feest. Het weer werkte helaas niet erg mee, maar de kinderen deden hun uiterste best. Aangemoedigd door papa’s, mama’s, oki en doki en een aantal brullende superauto’s!

En dat er goed gelopen was werd later die woensdag duidelijk. Het optellen van alle sponsorgelden vroeg zoveel tijd, dat het bekendmaken van het eindbedrag moest worden uitgesteld naar vrijdag!

Onder toeziend oog van de 160 kinderen die zo hun best hebben gedaan, mocht Patrick Boxem, bestuurslid, namens de stichting een cheque van maar liefst € 6.125,50 in ontvangst nemen!! Wat een ongelooflijk geweldig bedrag!!

Kinderen, papa’s, mama’s, leerkrachten en natuurlijk alle sponsoren enorm bedankt!!! Fantastisch!!