Sinds 2005 organiseert Against Cancer al succesvol evenementen voor gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker. Dagen zoals de inmiddels landelijk bekende Circuitdag op het TT-circuit van Assen. Na het grote succes van de eerste editie in januari 2018 organiseren wij ook in 2019 in samenwerking met ANAC Karting, Paintball & VR-Room de Winter eXperience.

In de winterperiode wordt minder georganiseerd voor gezinnen met zieke kinderen. De Winter eXperience Dag is een dag exclusief voor gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker. Een dag waar gezinnen samen met lotgenoten onbezorgd leuke dingen mogen doen.

Karten op de mooie indoorbaan van Anac, een rondje meerijden in mooie en luxe auto’s, meerijden in stoere trucks, springkussen, lasergamen, spelletjes.. En voor de (kleine) dames de mogelijkheid om je in de watten te laten leggen in onze ‘beauty-salon’

En dat allemaal in een winters sfeertje. De primeur van deze Winter eXperience Dag vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019 bij ANAC Indoorkarting in Nijmegen

Gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker / een kind kanker heeft gehad kunnen zich hier aanmelden.

Wil je als vrijwilliger meehelpen aan deze bijzonder dag? Meld je dan nu aan via deze link en kies voor de optie Winter eXperience Dag.