Circuitdag Against Cancer 2019!

Jawel, alweer bezig met de Circuitdag 2019! De evaluatie van 2018 en voorbereiden van 2019.
Weliswaar heel erg veel achter de schermen maar sommige dingen zijn handig om tijdig te melden.
Dus ook een wisseling in de wacht voor wat betreft de post van Vrijwilligerscoördinator. Officieel heeft Ynse Segaar zijn werk per 22 september aan mij overgedragen.

Dankzij zijn grote inzet is de overname een eenvoudigere klus dan vooraf gedacht. Ynse heeft een aantal zaken op poten gezet waar ik nu verder mee kan werken. En daardoor de bijdrage van alle vrijwilligers gestroomlijnd kan verlopen. Uiteraard blijven we leren dus jullie hulp/suggesties/input is en blijft heel belangrijk.

Dankjewel Ynse voor een job well done!

Maar wie ben ik dan?

Inge Koorn, samenwonend in Hoorn. Sinds 2014 een aantal keer als vrijwilliger mogen helpen op de circuitdag en daarnaast een hele grote fan van motorrijden én van supersportcoureur Rob Hartog. Uiteraard kan ik verder vertellen over mezelf maar dat is niet voor nu. Dankzij Rob ben ik wel in aanraking gekomen met de stichting. Het mooie van vrijwilligerswerk vind ik dat ik alleen door mijn handen uit te steken iemand blij kan maken. En
daarvoor verwacht ik geen dankbaarheid maar krijg het wel. Zo mooi kan het leven zijn.

In de aanloop naar DE GROTE DAG in 2019, zal ik met enige regelmaat een melding òf verzoek naar alle huidige én toekomstige vrijwilligers sturen. Want naast jullie onbaatzuchtige inzet op de circuitdag, is het ook heel fijn om elkaar iets beter te kennen. Dat maakt het werken veel eenvoudiger.
Heb je vragen/aanmeldingen/suggesties/klachten, laat het me weten via vrijwilligers(at)againstcancer.nl

Samen doen we het voor kinderen en hun directe familie die het in het dagelijks leven zo zwaar hebben en daar ben ik heel trots op! Zeker als ik dan zie met wat voor inzet dit wordt gedaan.

Tot gauw met een nieuw bericht.
Groet Inge Koorn

Ps: niet vergeten…., augustus 2019……., de 15e editie!! Wees erbij!