Bij deze wil ik mezelf graag aan jullie voorstellen als het nieuwe bestuurslid PR en Communicatie van de de Stichting Against Cancer.

Als opvolgster van Jeltje Gieles zijn er de afgelopen weken al een heleboel uitdagingen op mijn pad gekomen. Niet alleen in het bestuurlijke maar ook op het persoonlijke vlak.

Wat een mooie initiatieven en evenementen zijn er de afgelopen jaren al gerealiseerd. En wat een gave dingen staan er op de agenda.
Het enthousiasme van de vrijwilligers en de drive van de bestuursleden iets heel moois neer te zetten met de Stichting Against Cancer, werkt erg aanstekelijk. Hoe meer ik erin duik, hoe enthousiaster ik word.

Maar dan het allerbelangrijkste, onze missie en onze doelgroep kinderen met kanker.
Steeds opnieuw werd ik de afgelopen weken geconfronteerd met het verdriet en de machteloosheid van de getroffen gezinnen. Het vechten van de zieke kinderen. Het raakt me en druist in tegen al mijn gevoel van rechtvaardigheid.

Maar daarnaast ben ik ook honderden foto’s, filmpjes, bedankkaarten en mailtjes tegengekomen, waaruit steeds één hele belangrijke boodschap spreekt. Blijheid en dankbaarheid.
De uiteindelijke motivatie maar ook de krachtbron van ons allemaal om ons voor Against Cancer in te kunnen blijven zetten.

En dan nog Jeltje, over persoonlijke uitdagingen gesproken…hoe kan ik me ooit evenaren met zo’n toppertje?
Gelukkig heeft ze me verzekerd te hulp te schieten waar nodig en blijft ze betrokken bij de organisatie van diverse evenementen.

Dat geeft moed dus ik hoop jullie allemaal te ontmoeten op de komende evenementen. Ik zie er alvast erg naar uit.

Annemarie (eigenlijk voor iedereen Marietje) Honkoop