Wat een geweldige dag…..
Het is op zondag 17 juni mooi weer, Vaderdag maar vooral Chrono Karting Against Cancer dag.
De gezinnen worden rond een uur of 12 ontvangen op het kartcircuit in Berghem. Na binnenkomst staan de coureurs, bolides, offroad wagens, Dakar trucks en nog veel meer al te glimmen op het circuit.
Snel wat eten en drinken want dat is uiteraard ook allemaal goed verzorgd door Chrono Karting. Dan hup naar het circuit want je mag de “acteurs” van de dag van heel dicht bij bekijken, voelen, er inzitten,
op de foto zetten en tja stiekem er alvast eentje uit zoeken waar je heel graag in mee wilt rijden.
Maar voordat dit alles start neemt Gaby van Chrono Karting het woord en verwelkomt alle gasten, vertelt de huisregels voor het meerijden en dan gaat het beginnen.
Wat is dat toch spannend in zo’n super snelle wagen over het circuit racen… alle coureurs zijn enthousiast en gaan zelfs driften door de circuitbochten tot groot vermaak van de passagiers.
Op de Paddock kun je instappen in de Dakar trucks, wat zijn die groot en ongelofelijk snel zeg. Na het meerijden als passagier, is het zelf rijden met karts aan de beurt. Er zijn zelfs duo karts en dat is wel fijn als je zelf te klein bent om te sturen.
Inmiddels is het tijd voor de demonstraties van verschillende racewagens die er op los driften tot de rook van de banden komt.
Vervelen is er niet bij op deze dag want naast het circuit zijn er nog meer activiteiten zoals een race simulator en een lazer game tent……
Kortom een dag om niet te vergeten en als je de smaak te pakken hebt of als je dit gemist heb kom dan zeker naar de Racen tegen kanker Circuit dag op 18 Juli in Assen.

Graag willen we jullie ook nog even informeren over de websites van de fotograven die aanwezig waren op het circuit tijdens Chrono Karting Racen met je hart dag.