Circuitdag 2018 op woensdag 18 juli

Alweer voor de 14e maal organiseert Against Cancer de Circuitdag en wel op woensdag 18 juli 2018. Op deze bijzondere dag kunnen gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker onbezorgd een hele dag genieten. Meerijden in race auto’s, supercars, vliegen in een helikopter, karten, achterop een racemotor over het circuit, meerijden over het dakar-terrein, springkussens…. Het is teveel om op te noemen. Brandweer, Politie, Defensie, Luchtmacht, Marechaussee doen ook mee aan deze dag en zorgen voor een geweldige dag. Dankzij de vele bedrijven, teams, coureurs en vrijwilligers elk jaar weer een dag om niet meer te vergeten. De Circuitdag 2018 is voor het hele gezin en er is voldoende te beleven voor de zieke kinderen, broertjes en zusjes en de papa’s en mama’s.

Afgelopen jaren mochten we bijna 200 gezinnen verwelkomen op een zonovergoten dag. Elk jaar weer een mooie dag.

De inschrijving voor de Circuitdag 2018 is vanaf heden geopend voor gezinnen, coureurs en vrijwilligers.

Gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker / een kind kanker heeft gehad kunnen zich hier aanmelden.

Wil je gezinnen en kinderen een onvergetelijke dag bezorgen en heb je een snelle, spectaculaire of bijzondere auto? Schrijf je dan nu hier in als coureur en geef een glimlach aan een kind in zijn race tegen kanker. N.B. De motorrijders voor deze dag worden door de organisatie geselecteerd en benaderd. Het is niet mogelijk om als motorcoureur voor deze dag in te schrijven.

Wil je als vrijwilliger meehelpen aan deze bijzonder dag? Binnenkort komt er ook een link beschikbaar waarop vrijwilligers zich voor de dag kunnen aanmelden. En wil je ook helpen met geld inzamelen en je laten sponsoren door je familie, vrienden en bekenden? Maak dan gebruik van de donatielink die wij voor je kunnen maken.

Wil je weten wat er allemaal op de circuitdag is te beleven? Bekijk dan de foto’s op onze Flickr-pagina of bekijk de volgende video’s van afgelopen jaar.