Martijn van der Poel heeft besloten om te stoppen als vice voorzitter van de stichting. Het bestuur van Against Cancer bedankt Martijn voor zijn tomeloze inzet voor de stichting en voor zijn constructieve bijdrage binnen het bestuur. Hieronder een persoonlijk bericht van Martijn.

Vrienden van Against Cancer

5 1/2 jaar geleden begon ik als vrijwilliger op de circuitdag van Against Cancer. Een dag om nooit meer te vergeten. Ik stond bij de parkeer- en pendeldienst. ’s ochtends hoosde het en was ik doorweekt en koud! Maar het maakte niet uit, want ik zag die lachende koppies van de kinderen die kwamen! Even een dag die vreselijke ziekte vergeten! Wat ook opviel was de saamhorigheid bij de meer dan (toen) 80 vrijwilligers. Problemen bestonden niet, het werd (en wordt nog steeds) geregeld.

In die afgelopen 5 1/2 jaar ben ik vrijwilliger geweest bij diverse evenementen van Against Cancer, allemaal even mooi en goed geregeld voor de kinderen, die strijden tegen die vreselijke ziekte. Het laatste jaar in de rol van bestuurslid. Naast alle hoogtepunten die er zijn geweest in dit jaar, zullen er 2 mij zeker altijd bij blijven: de uitreiking van de eerste Bikkel in het Sophia kinderziekenhuis en de musical op het Wateringsveldcollege: een heel weekend lang een warm bad voor Against Cancer met een mooi resultaat voor de stichting. Maar dan vergeet ik de dag dat ik bij de reis ben geweest en oh ja, ook nog het bezoek aan en de donatie van Cartopia…. Gelukkig teveel om op te noemen!

Maar ondanks al dit moois, heb ik toch besloten mijn bestuursfunctie als vicevoorzitter neer te leggen. De ideeën van de huidige bestuursleden lopen te ver uiteen.  Ik wil iedereen, die op de een of andere manier betrokken is bij deze prachtige stichting, hartelijk bedanken voor hun inzet!

Ik sluit zeker niet uit, dat ik ergens weer eens zal opduiken als vrijwilliger bij een evenement van Against Cancer. Het blijft een prachtig doel!

Martijn van der Poel